DuyguA esra2334 bnde koymaya çalışıyorum mozaik pasta yaptım, midye böreği, sarma , elmalı kurabiye biraz daha bişiler koymak istiyorum 38 oldum ama eşim yaparken görünce kızıyor bunlarlamı uğraşıyorsun kimse gelmeyecek gelende ikram mı bekleyecek diyor beklerler öyle olmaz diyorum doğum yapan sensin yapıp getirsinler ozman diye yaptırmıyor 😔 ama öyle olmuyorki ille gelen olur boş boş olmaz
Aysnn3705 Elif5361 aynı lafı bende anneme söledim cnm o da bana bişeler koy dolaba dedi bnde gelen karın doyurmaya mı gelio nasılsa yabancı değiller bi zahmet düşünüp onlar bana getirsin dedim de güldü kadıncağız bana 🤭🤭😁😁
Symazturk Meleekdincc buzluyken tavada ya da fırında ısıtın çözülüyor kendiliğinden tazecik yapılmış gibi oluyor bir de buzluğa atarken ılık atın ben öyle yapıyorum ıslaklık olmadı hiç
Kalbimm55 esra2334 sarma pişirip koydum aynı yaptıgım gibi hiç bir tat değişikliği Yok mikrodalga da şak Eritiyorum yiyoruz şekli şevali aynı
Seymamsl esra2334 Mantı , poğaça , börek (pişirmeden) , yaprak sarma , biber dolması (Buzlu şekilde pişiriyorum taze gibi oluyor) 😂 , köfte , tavuk göğsünü soslayıp döner şeklinde , kurabiye (buzluk kurabiyesi diye tarifi var ) Aklıma gelenler bunlar
Seymamsl Babymomy abla çalışan anne buzluğa değil de sıcak sıcakken konserve yapar bi yemeğinizi deneyin memnun kalırsanız öyle yaparsınız buzlukta çözülünce nasıl olur bilmiyorum
Seymamsl Heather kesinlikle öyle bende kimseyi almayı düşünmüyorum hoş bizimkiler gelmez zaten 40 günü çıkana kadar sonrasına da sonra bakacam artık ☺️ tüm buzluk kendi rahatlığım için 😂 hoş Allah razı olsun eşim de yapar yemeği . Zorla biri gelirse de kahve çikolata yeter çok istiyorsa ikramını kendi getirsin beraber yiyelim 😂
Heather Seymamsl benim de eşim öyle yemek aramaz, kahvatı koy yer, tost yap yer ama ben isterim sulu yemek olsun. Kğçük çocuğumda vsr o yüzden aralıkta dopum bu yaz dondurucum hep yemeklik olacak. Yaşasın yemek yemeeeek🤣🤣🤣
Seymamsl Heather ayyy benim ki de Aralık ama erkek olunca Ocak gibi geliyor bana 🥰 sağlıkla zamanında gelsinler inşallah . Aynen öyle eşim Menemen yapalım der ben patlıcan yapalım bezelye yapalım modundayım 😅