esra2334 Gmommysboy sanırım bende yapamadan doguracagim malzemeler dolapta kaldı sancılarım başladı gece 🤦
beyza1234 esra2334 misafir için hayatta bişi koymam zaten pandemi var olmasaydı da koymazdım gelen bi zahmet elinde bi kap bişeyle gelsin onun dısında kendim rahat edeyim diye annemle içli köfte haslanmıs nohut fasulye bugday anne köftesi ve top köfte kavrulmus yemeye hazır katmalık kusbası et 3 cesit börek mantı sosyete mantısı bezelye falan attık
mothers_baby2021 esra2334 ben hiç pişirip atmadım börek ve poğaça atıyorum ama kurabiyeleri hiç denemedim . Aslında bugün denemek istiyorum tarif arıyorum 🙈 önümüzdeki hafta anneme gideceği orada börek felan sarıp koyiyim evime götüreyim hazır olur .Doğumdan sonra tüketiriz hazır olur 😍gelen olursa da tüketiriz
Klbkmmm esra2334 sarma ,biber dolması, sigara paçanga böreği,içli köfte,sulu köfte,kuruköfte,poğaça,kek, kurabiye,mozaik pasta,katmer, mantı,çorba için nohut ve bulgur haşlayıp attım.
_Eylll1 Elif5361 ay hakkatenya ben temizlik hazırlık işlerini dert ederken bide bu giricek şimdi aklıma normalde hep buzlugumda biseyler olur ama 2 aydır hiçbisey yapamadım son aya da girdik sayılır yapıcak hal bulamıyorum kendimde ailemde yok yanımda kv.dende isteyemem yapar mısın diye nasıl olucak böyle bi dert daya cıktı iyimi 🤦🏻♀️ 😅
Elif5361 _Eylll1 valla bende son ayımdayım daha yeni bebeğin kıyafetlerini yıkadım yarın ütülücez hiç Halim yok aşırı sıcak yapmıcam herhalde gelen tok gelsin 😂
_Eylll1 Elif5361 ya ztn çok saçma hani yanında annesi ablası kardeşi olanlar belki yaparlarda tek olan bi insan lohusa halinde nasıl uğraşsınki misafir ağırlamakla 😕
Esssmom esra2334 Çiğ olarak koyuyorsunuz pisirmeden bir gece önce dışarı çıkarıp buzunu kendi kendine cozdururseniz yeni sarılmış gibi oluyor
gulin-35 esra2334 sarma attım sıgara boregi ıkı tepsı pogaca kek bırde gul boregı yapıcam tabı enerjım gelırse artık 😀yemeklıkte patateslı kofte karnıyarık koydum yeterlı
gulin-35 esra2334 cıg koyarsan guzel olmuyor pısırıp koy ama tam pısırme cıkarınca buzlu sekılde ocaga koy tekrar kaynat hem tam pısmıs oluyor hem taze yapılmıs gıbı oluyor
Elif5361 _Eylll1 Evet işte benim annem kalcak 3-4 gün ama yani oda bana mı baksın bebeğe mi sonuçta bebek görmeye geliyorlar yemeğe değil ki bebek çikolatası yaptırım diyorum veririz
naz_tugce Siz kabul ediyor musunuz bilmiyorum ama ben kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum açıkçası sadece kendi ailelerimiz akraba arkadaş istemiyorum çünkü korona devam ediyor sonuçta hem bahane oldu kimseyle uğraşamam 😂 ayrıca gelselerdide yapmazdım getirsinler o kadar çocuk dogurmusum 😂😂
Melisaalagoz esra2334 ay çok korkuyorum gelen gidenle o halde nasıl ugrascaz ya ben normal de misafir gelince yoruluyorum doğum yapmışım ilk gebeliğim bide gelen giden nasıl oluyo tecrübeli olanlar soylebilir mi
_Eylll1 Elif5361 yani bencede artk kahve çikolata yada meyve vs ile idare etsinler ne yapalım herzaman sofra donatıcak değiliz birazda anlayış yani 😂