EgeDN valla canım senide korkutmak istemem tabi, kollarda omuzda çıkarken sıkıntı yaşayanlar da varmış galiba, ya garantici bir insanım bazı konularda cesaretliyim ama konu bebeğim olunca ne onu strese sormak istiyorum ne de kendimi yıpratmak iyileşme süreci de uzun sürüyormuş birde sezaryenle aynı gibi, dediğim gibi bebeğim 3500 kilo olursa daha Sancı yok diyelim zaten sezaryen olacak, ya sürece kendimi bırakıp beklicem yada net olup sezaryenle ilgili. Karar vereceğim, doktorum sezaryenide 39dan önce almıyor o düşünceside güzel
Doğum şekli, pelvis çıkım kemiği basık
Bana da çıkış kısmın konik son aşama biraz uzun sürebilir dedi doktorumuz yine benzer şekilde 3800 olsa olmazdı ama şimdi bir sorun yok dedi.. Ben güveniyorum kendisine dolayısıyla vajinal doğumu tercih edeceğim☺️
Buarada son 7 gün bakalım ne zaman gelecek, nasıl olacak l☺️
Kozmooneri maşallah çok az kalmış sizin, bizimde son 18 gün, gereksiz riske girmek istemiyorum açıkçası, dediğim gibi fazla kesi atılacak dedi, yada dediğiniz gibi normal doğumu bekleyip sezaryene dönülecek, çünkü sadece iş çatı da bitmiyor açılma olacak mı Sancı olacak mı bunlarda var tabiki,
Neseli5 Tabi ben de egzersiz ve yürüyüş yapıyorum ki doğal yollardan açılma sağlayayım diye.. 3-4cm açıklık olursa suni sancı ile desteklenecek, bakalım kısmet..
Kozmooneri inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu 😍🌺🤲 Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Neseli5 aminn hepimiz sagliklica kavuşalım yavrularımıza❤️🙏☺️
- Düzenlendi
Senemunlu evet gerçektende öyle, akışına bıraktım şimdi, bebeğim ne zaman geleceğine kendi karar verecektir, eğer ki doktorun dediği gibi 3500 kiloyu geçerse zaten otomatik olarak sezaryene döner yani. Ben karar vermeyeceğim, normal sürece akışa bıraktım kendimi, bir doktor yorumu okudum en sağlıklı sezaryen yöntemi, normal Sancıların başlayıp sonra sezaryene geçmesiymiş, o yüzden beklemedeyim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🌺😊
Senemunlu merhaba sizinde çatı üstten basık miydi
Kozmooneri merhaba doğum yaptınız mı nasıl geçti
Susamtanem2 ben hic cati muaynesi olmadm. Doktorum hersey dogal ilerlesin demisti ama dogum esnasinda ebe kemigi gecmesi lazim demisti o sira kafam karismisti açıkçası. Ama kesim olmada 3900 bir bebek dogurdum. Allahima sukur bir zorluk yasamadm.
Senemunlu maşallah ne güzel.benim ilk doğum zor ve kötü olmuştu şimdi yine aynı şeyler olur diye korkuyorum ama sadece çatı darlığı değil bincok aksilik olmuştu ondan dolayı mi oldu yoksa çatıdan mi emin olamıyorum şimdi devletteki Dr a catim basikti normal yaptım zor oldu diyince sorun yok artık duzelmistir diyorlar ama.ozeldeki riske gerek yok diyor 29 haftadayim henüz bakılması çatıya ama şok ana kadar bekleyeyim diyorum siz kolay olsun diye özel bişey yaptınız mu masaj yürüyüş hurma son günler ilişki tarzı
Susamtanem2 perine masaji yapmistim, ada cayi ( doktorumun onerisi ile gunde 2 yada 3 ) hurmayi kaynattim 5 6 tane demledim ve dua ederek ictim. Squat bol yuruyus ama son zamanlwr yurumedim ne yalan soylym.
Simdi 38+5 hurma kaynattim yine yarin doğum olursa haber veririm :D:D
Birde meryem ana otu aldim suya koyu0 duasini etmistik. O acildikca rahimde acilacak demislerdi ona cok inanmistm belkide ida yapti.
Simdi 2. Dogumum beni ne beklesigini biliyorm ve korkuyorum . Daha tereddutlym
Senemunlu rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla doğummlar yapalım
Susamtanem2 merhaba yaptim pek guzel geçmedi 28. Saatte dogumhaneden sezaryene gecildi..