Emecc0709 Tahmini doğum 18 aralık… 15 haftalık olduk 🥑 allahtan mide bulantılarım hafifledi hala ağır yemek kokuları mahvetsede kilo almaya başladım 🙏🏼 Sanırım günden güne alışıyorum hamileliğe 🤗 sizinlerin nasıl geçiyor ??
Mlhameliha Emecc0709 benim 22 Aralık dedi doktor şükür şuan bende iyim belirtiler gitti hepsi dün kasıklarım ağrıda biraz başka bişeyim yok
Sulenur98 Emecc0709 15+1 olduk bizde 15 Aralık görünüyor bizim de ama regl hemen sonrası döllenme olduğu için Kasım sonu bile olabilirmiş🤭
Fk_53 Mlhameliha banada doktorum 22 Aralık dedi sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah😊 hazımsızlık ve ağızda kötü tat var bendede yemeklerden zevk alamıyorum resmen
Esmakoksal Bizde bugün 14 haftalık olduk,🥳🥳 sanki tüm belirtilerim gitti bazen korku oluşuyo acaba belirtilerin kaybolması normal mi
Emecc0709 Rabia4650 ben 1 kilo aldım 🤗 il hamile kaldığımı öğrendim 59 kiloyydum ilk üç ayım kusarak tiksinerek öğürerek geçti ve 54 kilo kadar düştüm bu son 1 haftada vermem durdu almaya başladım🤗
Jrselvi 13+3 den selamlar 🐣 2 gündür sol kasığımın üzerinde bi Agri var. Ara ara gelip geçiyor, gaz degil başka türlü sanki. Bebek hareketi mi bu nedir bilen var mi 😔
Sevdaa- Jrselvi bende aynıyım 13+3 teyim iki gündür sağ kasığım ağrıyor ara sıra böyle sızlama şeklinde anlatamıyorumda o ağrıyı. Doktora sordum normal dedi rahim büyüyormuş yat dinlen dedi sürekli bi ağrı olursa dinlendiğin halde geçmezse haberim olsun dedi bide toz magnezyum aldırdı
Jrselvi Sevdaa- Sevdaa- ayyynen ben de öyle, benim sol. Tam kasık da degil hafif üstü gibi. Anlatamıyorum ben de ama huzursuz oldum iki gündür. Yarın kontrolüm var insallah ben de doktorumla içimi rahatlatırım 🐣🙏🏻
Emecc0709 esra572 banada 3 tarih verdi kasım sonu aralık ikinci haftası her ne kadar aralık diye beklesekte kasımda gelicek gibi hissediyorum 🙏🏼
Mucizem1995 Umudayolculuk36 bende 51kiloyla kaldim simdi 52yim. Normal bence imsallah fazla kilo almam. 55 falan olsun yeter
ogluileannesi Umudayolculuk36 aynıyız bende 52 yim hala 12 haftam bitti hiç almadım iyi bişey bu 🤲🏻☺️
Umudayolculuk36 ogluileannesi ama ilerleyen zamandada alamazsak bebek düşük kilolu doğarsa doktoruma soracağım🥰