Deletedmom23234 susam_18 Evet kalbim ağzımda atıyor resmen, ve karnımın sol tarafı ağrıyordu dün. Şimdilik geçti gibi ama bakalım😌🤗
Serpilbb Deletedmom23234 bende 30. Haftadayım 27. Haftadan beri kaburgamın tam altında en ıfak eğilmeye kalkayım top gibi çıkıyor doktoruma söyledim ultrasondayken poposu ordaymış ondan oluyormuş normal artık büyüdüler 😄
Deletedmom23234 Serpilbb Aaa benimde özellikle bu hafta kaburgalarim ağrıyor ama bizim bebişin başı orada 🤔 demekki her hamilelik kendine hasmış😍
Deletedmom23234 PinarCaliskan Oo Allah yardımcın olsun vallahi😅😍 hem zor hem mükemmel bir duygu 🙈 Sağlıkla kucağına al inşallah canım benim 😘
Deletedmom23234 Morvy Yaa bu haftalarda hareketleri kısıtlanıyor mu acaba 🥺 birde ayağa kalkınca da bazen yürütmüyor 😌
Deletedmom23234 Sulearas Magnezyum bende işe yaramıyor Galiba 🙈 ya da farklı bir ilaç kullanmam lazım 😌
Deletedmom23234 Aysecan123 Bazı bebişler çok nazlı annesi benim oğlum sadece kendini detaylı ultrason da 22. Haftada gösterdi 😅 hepimiz kız bekliyorduk çünkü hiçbir zaman cinsiyetini göstermiyordu 🙈 İlerleyen haftalarda öyle kasılmalar olduğu zaman emin ol eşin de hisseder 😍
Serpilbb Deletedmom23234 evet seninde kafası geliyordur oraya 😄 benimki çapraz duruyor karnımda anasına çekmiş deli 😄
Hamileadayibiranne Benimde dün başıma geldi bı tarafım resmen taş gibi oldu sonra düzeldi ama korktum biraz göbek deliğim de her an fırlayabilir🤣🤣
Deletedmom23234 Hamileadayibiranne Hahah bizimkinin ayakları da aşağıda tamam çıktı çıkacak diyorum 😂 normalmiş bakalım ilerleyen haftalarda bizi neler bekliyor 🙈🤭
Zezz Deletedmom23234 28haftadsyimm dun benimde cok gobegim agridi surekli hareket halinde idi normal heehalde dedim
Deletedmom23234 Zezz Evet ağrıtıyor bebişler 🤭 sağlıklı olsunlar da inşallahh normalmiş bu haftalarda bakalım😍
Hamileadayibiranne Deletedmom23234 benim sağolsun arada yokluyor 🤣🤣 bakalım kötü günler geride kaldı şimdi sıra daha kötülerinde mi olacak 🤣🤣🤣
mucizem09_ Deletedmom23234 bende 29 haftaligim banada oluyor canjmda aciyor bazen huylandiriyor hic durmuyor durdugu yeri bianda kasıyor geciyor doktor magnezyum kullandirdimi ben halen kullanmiyorum
Deletedmom23234 mucizem09_ Magnezyumu çatı ağrısı için kullanıyordum ne yalan söyliyim ise yaramıyor onun yerine sade soda için ağrılara iyi geliyor 😘
Deletedmom23234 Hamileadayibiranne Bu defa da taşıyamayacağız galiba bir adım atarken nefes nefese kalıyorum ileriki haftalarda vay halimize 😅🥴
Cansu_okan Deletedmom23234 bnde erken doğum riski var o dahada kötü ediyor oğlum sertleştikce toplandıkça
Deletedmom23234 Cansu_okan Yaa öyle mi çok geçmiş olsun 🌸 Rabb’im sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin dualarimdasiniz 🤲🏻