Deletedmom23234 Canım anneler 29 haftalığız biz özellikle bugün çok fazla sertleşiyor bebeğim ve canımı yakıyor artık birde göbek deliğimin etrafı da ağrıyor. Bilenler yazabilir mi 🥺 yalancı kasılmalar mı ? 😒
Esra_baki Deletedmom23234 29+2 haftaligim bende çok hareketli ve hareket ettikçe karnında bıçak saplanma hissi oluyor. Aglatacak derecede bile oluyor bazen. Bnde bı problm mi var süre korkuyorum pazartesi randewum var bakalm karn deliğim ve altı açıyor batıyor
Birtane2307 Deletedmom23234 aynisi bende var tahminimcr yalanci dogum sancisidir . Yarn doktora gidicem ogrenecem👍🏼😊
Gulenay1234 Deletedmom23234 gayet normal canım hamileyken bende çok korkardım rahatsız olurdum iletimi haftalarda dağa da yoğun hissetmiştim ben 35,haftada doğurdum zaten ama herkesin bir değil tabi korkma gayet doğal
Deletedmom23234 depsizoo Ama çok acıyo ya😌 totosunu yaslıyor sürekli sende de mi böyle oldu bu haftalarda 🙈
Sevcan34 depsizoo gerçekten mi bende çok korktum 29 haftalığız bizde de dalgalanma ve sürekli toplanma oluyor
Deletedmom23234 Esra_baki Aaa bende 29+2 😅 hamile adaşım 🙈 evet özellikle bugün çok fazla hareketliydi normalde babası elini koyduğunda duran bebek bugün kıpır kıpırdı🤔 eşim bile ilk defa tekmesini hissetti o kadar yani 😅🙈
Aysecan123 Deletedmom23234 25 haftaligim. Bende sorun var sAniyordum demek herkeste boyle. Babasi hala hissedemedi diye uzuluyordum. Tam elini o koyuyor duruyor😀 merakla onunda hissedecegi gunu bekliyordum.
Cansu_okan Deletedmom23234 bnde erken doğum riski var o dahada kötü ediyor oğlum sertleştikce toplandıkça
Birtane2307 Deletedmom23234 tamam ederim ama ben 34 haftaligim belki seninki normaldir benm hafta biraz ileri bide bebek en son dönmüştü ondan olabilir canim ins biseyimiz yoktur🙏🏼 ama nasil icimde kuduruyor oynuyor yicem onu😋😁
susam_18 Deletedmom23234 kasılma olduğunda karnınız taş gibi olur ya da bir tarafı. Bebeğin poposunu ya da başka bir yerini yaslaması gibi değil. Benim o an kalbim hızlı hızlı atıyo bi fenalık basıyo öyle birşey kasılma.😊
Deletedmom23234 susam_18 Evet kalbim ağzımda atıyor resmen, ve karnımın sol tarafı ağrıyordu dün. Şimdilik geçti gibi ama bakalım😌🤗
PinarCaliskan Deletedmom23234 benmiki kadar acimiyodur bacım yaa 😂 30 haftalık ikiz gebeyim. Oğullarım olucak , hiç durmuyolar içerde hep bı parti var , maşallah çok tepiniyorlar aynı seyleri senn gibi bende yaşıyorum😂😂 dur duraklari yok bu bebelerin😄😄🤭
Deletedmom23234 PinarCaliskan Oo Allah yardımcın olsun vallahi😅😍 hem zor hem mükemmel bir duygu 🙈 Sağlıkla kucağına al inşallah canım benim 😘
Morvy Deletedmom23234 ben 30 haftalığım dünden beri bende öyleyim sanki tekme atamıyorda hep içten içten bastırıyor oralarda geziyor sertleşiyor ama sanki bebeğimin yeri daralmış kendine yer açmaya çalışıyormuş gibi hissediyorum ve göbek deliğim dümdüz oldu diyebilirim ve karnımda gerildi iyice hareketlerim bile kısıtlandı dünden beri😪
Deletedmom23234 Morvy Yaa bu haftalarda hareketleri kısıtlanıyor mu acaba 🥺 birde ayağa kalkınca da bazen yürütmüyor 😌
Deletedmom23234 Sulearas Magnezyum bende işe yaramıyor Galiba 🙈 ya da farklı bir ilaç kullanmam lazım 😌
Deletedmom23234 Aysecan123 Bazı bebişler çok nazlı annesi benim oğlum sadece kendini detaylı ultrason da 22. Haftada gösterdi 😅 hepimiz kız bekliyorduk çünkü hiçbir zaman cinsiyetini göstermiyordu 🙈 İlerleyen haftalarda öyle kasılmalar olduğu zaman emin ol eşin de hisseder 😍