Taze_gebe Kayraninannnesi ne güzel🥺 ben de dertleniyorım ama nst için sedyeye yatarken diyorum altın bu altın😂
Taze_gebe yesim00 valla dogum ucreti pahali geldi ama karsilanir dedik. Nst sormak aklima gelmemisti 36dan sonra da degisim yapacak degilim yavrim vakitli doğ diyorum😂
Taze_gebe mom133457 ermeni hastanesi. Her şeyinden çok memnunum ama biraz çüş demiyor değilim 😒 işte dalgaya vuruyorum artık sedye altın galiba yatıp kalktıkça bulaşıyodur bana da inşallah😂
mom133457 Taze_gebe Gerçekten altın yani haklısınız 😊🤦🏻♀️ Ama çok birşey kalmamış zaten bunun içinde hastahane değiştirilmez dediğiniz gibi
Taze_gebe mom133457 evet öyle avutuyorum kendimi napayım. 38im az kaldı ha gayret diyerek 😆 bi de pimpirikliyim değiştirsem sevmesem daha dertlenirdim. Napayım bi masrafım yok buna gitsin param diyorum😢
Ssureyyatulu Bende özele gidiyorum ama sadece muayene ücreti verdim onunda maşallahı var zaten 😂🤷🏻♀️
mom133457 Taze_gebe Taze_gebe rabbim sağ sağlim evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Herşey almış başını gidiyor nelere para vermiyoruz ki evlatlarımızın canı sağolsun 🥰