Melisacaaglar Engzlevlt sana erken başlamış gibi az o zamanlarda aklıma hiç gelmezdi 😀 keşke hiç gelmeseydi ama olmuyor yol yaklaştıkça streste artıyor
Melisacaaglar imgeeftelya aynı beni tarif ettin erken doğsun istiyorum ama küveze girmesin istiyorum 🤯
Melisacaaglar Miumiu geceleri yalvararak uyuyorum nolur hemen uyuyayım çişim gelmesin uyanmayayım diye benimki erken başlamış galiba 🤭
Melisacaaglar psychologist iste bilinmezlik çok sıkıcı doğum şekli azda olsa belli olsa ona göre hazırlarız kendimizi normal diye şartlamış zorunlun sezeryan olmak üzer beni
Melisacaaglar _Elifffffff_ kaçıncı haftada belli oluyor ki doğum şekli bende aksilik olmazsa normal olsun diyorum
Nursel725 _Elifffffff_ benimde 49 gün kaldı ama doğum şekliyle ilgili hiçbişey söylenmedi bana . Sizde nasıl karar verdiler doğum şekline
_Elifffffff_ Nursel725 ilk çocuğum normal oldu o yüzden bu bebegimde de bir sıkıntı görülmedi normal görünüyor herşey şuanda:) çatı muayenesi olursunuz ona göre doğum sekliniz belirlenir
Ayselirem 69 kaldı bizimde kızımla bi kaç gündür aşırı şişmeye başladım elim ayağım biran önce bitsin istiyorum artık hamilelik sonra diyorum ki daha erken sağlıkla istediğinde gelsin kendi kendime konuşuyorum sürekli 😂
Bbcln2913 Melisacaaglar bizimde son 47 Allah’ın izniyle belim ağrısından ağlamak istiyorum artık yatakta da bir türlü rahat edemiyorum bu yüzden uyku uyuyamıyorum bir de sıcak basması… yazarken fena oldum 😂
prensesannesi1712 Bbcln2913 Aynı durum bendede bel ve sırt ağrısı çok kötü hiçbir şekilde rahat edemiyorum sıcak bir yandan çok bunaltıyor günümüzde aynı 47 gün hayırlısıyla geçer inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi Allah yardımcımız olsun
Bett_blog Melisacaaglar son 54 geçmek bilmiyor zaman su misali olsa keşke banada güzel bir hamilelik yaşamıyorum hemen geçsin bitsinde kızıma kavuşayım bu hamileliğimi asla özlemicem🥺
Melisacaaglar Bett_blog aslında bakınca benimki de güzel geçmiyor 😔 serklajlı bi gebe olarak çoğu zaman yatarak geçirmek zorundayım. Normal gebelere göre daha sık kontrole gidiyorum. Su sıkıntısı yaşıyorum bebeğin suyu sınırda vs vs bir sürü sıkıntı var ama artık öyle bunaldım ki bu sıkıntıları yaşarken hamilelik nasıl geçmiş anlamadım
Bett_blog Melisacaaglar Allahım yar ve yardımcımız olsun 🤲🏻🥰🥺 benimde kan şekerim yüksek çıktı dr sıkıntı olur bebek için dedi dahiliyeye yönlerdirdi4 gün sonra randevum var bakalım neler yaşicaz ayrıca fazlaca ödemliyim yürüyüş yapsamda geçmeyen bir ödem vs vs zor bi dönem oldu inşAllah sağlıkla doğar miniklermiz🤲🏻🐣