Minikmucize1 Kızlar 10+3 olduk bi kaç gündür farkediyorum göbeğimde çizgi gibi kıllanma oldu yani resmen simsiyah kıl iğne vururken farkettim sanki tüyler günden güne koyulaştı siyahlaştı yukardan aşşa doğru çizgi gibi devam ediyo böyle olan varmı
Gokyz123 Minikmucize1 ben de 10+3 üm tam çizgi şeklinde değil ama göbek bölgemde ben de tüylenme farkettim. Doğumdan sonra dökülür dedikleri için rahatladım 🙈
Aysobaciniz Minikmucize1 ya benim orda değilde bu döş denilen kısım varya, iki gögüs aram biraz üstü oralarda tüylerim vardı onlar karardı belirginleşti neden oldu anlamadım çok sinir bozucu cidden, ince incelerde bişey de yapamıyorum🙄
Minikmucize1 Gokyz123 aa aynıymışız benim böyle çizgi gibi geliyo biraz dağınık ama ilk bakışta çizgi gibi bide bu aralar baş ağrısı yaşıyorum sende oluyomu
Hilaldemirrr Aysobaciniz ayy benim de öyle iki göğüs arası uzun kıllar cikmsya başladı bide meme uçlarında
busra1485 Minikmucize1 ben 34,yetim git gide karardı o kıllar ki normaldr çok köseyimdir esmer de değildir kılım hamilelikte normal galiba dökülür doğundan sonra
Minikmucize1 busra1485 peki sonradan o doğum çizgisi gibimi oluyo acaba bazıları diyo ya kara bir çizgi oldu falan diye sizin artık son zamanlar bilirsiniz😊
Gokyz123 Minikmucize1 evet ya 3 gündür başımda ağrı oluyor. Geçiyor sonra bi daha başlıyor anlam verememiştim. Hamilelikten mi diye düşünüyordum bende. Normalmiş demekki 🥰
busra1485 Minikmucize1 çizgi şeklini aldı kıllar ince uzun yukarıdan aşağıya doğru şuan dogumdan sonra dokulmezse bi ağda yaparım artık napayım 😁
Hilaldemirrr Aysobaciniz ay bilemedim askılı giyemiyorum bubyuzden annene dedim aldirayim sakın dedi bu sefer hep çıkar doğumdan sonra düşecek onlar dedi
Sultann1603 Minikmucize1 benimde aynı artk eşimle amca oğluna bağladık kendi göbeğini açıp açıp aynı olduk diyo dalga geciyo bnle 😅😅
Kivircikk Sultann1603 bı biz öyleyiz sanıyorduk 🤣 boşuna lazere para vermişim ben şuan eşimin göbeğinden farkım yok gitikce daha da çoğalıyor göbeğimde ki tüyler yada kıllar mi demem gerekir 🤣🤣
beybisi26 Minikmucize1 göbeğimde bir tane tüy yoktu. Vitaminler iğneler hormonlar yapıyor sanırım şimdi yağ sürünce gece nasıl parlıyorlar 😂
Aysobaciniz Hilaldemirrr aldırmayı düşündüm ama bu sefer sonunu alamam diye korktum, ben yine tesettürlüyüm canım kapatıyorum 😄 Allah sana yardım etsin