Egemenim64 Ahsen03 Fuar hastanesi Cemile Kurtay Suda doğumda yapıyo muayene 95 tl doğum ücretini öğrenmedim henüz ama cemile hanım çok ilgili ve çok tatlı 😊
Sukran003 Merhaba park afyon hasan sahinere gidiorum cokda memnuunummm ilk kizimuda onda dogum yaptim ve suan 2,hamileligim yine ona gidorum egerki sigortan varda 30 tl yoksa 60 tl alior eger durumunuz varsa gitmenizi tavsiyebederim
NurZenkin Ahsen03 Devlet hastanesinde Metin DEMIRTURK var.Benim de doktorum ,gerçekten ilgili ..Daha önce doğum telekte çalışmış.
Ahsen03 NurZenkin teşekkür ederim ama devlette randevu bulmakta çok zorlanıyorum. 37. Haftaya girdim 😢
DH_08 Ahsen03 kesinlikle park hayat gülengül köken harika Bi doktor güler yuzlu sevecen herseyı ayrıntılı anlatıyor.
minikkkkkk Fertillife Elçim bayrak tek geçerim hem güler yüzlü hemde detaylı bakip herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatio muayene ucreti biraz pahalı 120tl ama doktor için değer
Panikliataklianne minikkkkkk kesinlikle katılıyorum elcim hanım bir harika insan olarak ilgisi alakası o kadar hoş ve rahatlatıcı ki muayene ederken sanki kendi bebeğini seviyor gibi davranıyor yalandan değil her ayrıntıyı gösteriyor bebisin..😍