SerapTadelenTtnc Kızlar sabaha kadar bi sağa dön bi sola uyuyamıyorum 33 haftalığız sıcak ve bi yerlerim ağrıyor 😢 benim gibi olan var mı nasıl uyuyorsunuz geceleri
Liva2018 SerapTadelenTtnc bu saat oldu ayaktayım çözüm bulan benide bilgilendirsin nasıl uyuyorsunuzzzZzzz kızlar gözümden uyku akıyor ama yatağa girince kaçıp gidiyor sanki 🙄🙄🙄😅
Masallina SerapTadelenTtnc bende 33 haftalik hamileyimm. Saat 11 / 11 buçuk oldumu uykum gelir yuksek yastiğa basimi indiriyorum 2 bacak arama yastik . Oylece uyuyorum . Tabi sicaktan bazen uyanıyorum.
SyhnHtp SerapTadelenTtnc bende sabahakadar sağlıklı bir uyku uyuyamıyorum34. Haftadayımbide işe devam ediyorum ama arttık bırakcam son 10 gün fln diyorum kendime ya da kalsam mı bir hafta daha diye de düşünüyorum bakalım :/ uykusuz nasıl geçer bu günler :(
SerapTadelenTtnc Neres kucakta yine daha iyi Canım valla bu sıcakta hamilelik çok zor allah sana bağışlasın 🙂
SerapTadelenTtnc Masallina ben naparsam yapayım uyuyamıyorum Canım 😰 sağa dön sola dön işkence oluyor geceleri öyle sıcak ki
SerapTadelenTtnc SyhnHtp çalışan anne olmak daha zor Canım allah yardımcın olsun benim de evde bi bebeğim daha var onunla geçiyor gündüz ama geceleri azap resmen 😢
oglusunakavusmayibekleyenanne SerapTadelenTtnc uyuyo gibi oluyorum ama uykudan eser yok sabaha kadar dön dur gece kusu gibi oldum hayırlısıyla doğursak bi
SerapTadelenTtnc oglusunakavusmayibekleyenanne aynen aynen Canım valla inşallah allahım hepimizi mi an önce kurtarsın sağlıkla alalım kucağımıza
SerapTadelenTtnc REYHANdnmz ooo Canım yolun başındasın belki bizim kadar sıkıntı çekmezsin sen gebelik ilerledikçe rahat edemiyorsun tekmeler düzgün yatış pozisyonu alamıyorsun sağa sola dönmek bile zor geliyor şimdi bide hava sıcak hepten sıkıntı oluyor
Ynccelik SerapTadelenTtnc 38+5 olduk uyku falan yok gündüz sabah saatlerinde uyumaya çalışıyorum bende ama vücut alışıyor bebeklerimiz olduğunda gece uykusuz kalacağız bunlar hep o günlere hazırlık öyle düşünün herşey bebislerimiz için 🤗
SerapTadelenTtnc Ynccelik ilk hamileliğimde ben hiç gece uykusuzluğu yaşamamıştım başka problemlerim olsa da gece uyurdum her hamilelik farklı oluyor bide gerçekten hamilelik dönemi de önemli yaz ayında çok zormuş tabi bebeklerimiz için herşeye değer o başka
Dilraaa SerapTadelenTtnc aynı durum bendede var. çok uykum var ama heryerim ağrıyor soluma yatmaktan oluyor sanırım 😔
Enesefe Hastane ye gideceğim nasıl gideceğim çok uykum var bende uyuyamiyirjm 36 hafta lik olduk 😣😣😣😣yatağın her yerinde yatıyorum odaları dolaşıyorum yok yok 😣😣bu de diyor lar son günlerin bol bol uyu nerdeeee
Hhtce SerapTadelenTtnc 34+2 uyku yok sürekli uyanıyorum ağrılar fulltime devam birde çatı eklendi gittikçe ağırlaşıyor
Eceminannesi SerapTadelenTtnc off canimm off sorma 34+5 haftalıgim Allahım ağlıcam artık sıcaktan uyuyamiyorum ter içinde kalıyorum yastık şu gibi oluyo bacak arama yastık koyuyorum yastıktan sıcak geliyo nasıl geçicek şu günler bilmiyorum çabucak geçer inşallah Allah kolaylık versin hepimize 🙏
SerapTadelenTtnc Eceminannesi aynen Canım sabaha kadar terliyorum bende sürekli su içmeye kalkıyorum bu sefer wc ye gidiyorum zaten tekmeler ağrılar rahat bırakmıyor amin Canım hayırlısıyla sonuna ulaşsak kucağımıza alsak
Masallina SerapTadelenTtnc sicaklik başlı başına bi dert zaten. Adiyamanliyim bugün daha çok sıcak 😧😩
SyhnHtp SerapTadelenTtnc bi şekilde Allah yardım ediyor ama sana da zormuş canım :( kolay gelsin hepimize bu son haftalar
SerapTadelenTtnc Liva2018 olabilir Canım 🙂 ama doğunca tatlı bi uykusuzluk oluyor en azından bedenen rahat oluyor insan doğum yapınca insan yeniden doğmuş gibi oluyor 🤗