aysenuryldzz19 Meraba kizlar serzeryan oncesi hangi testler yapildigi konusunda tecrubeli annelerimiz var mi varsa bilgilendirebilir mi
irva aysenuryldzz19 Kan tahlili yapmışlardı ve covid testi.Tabi şimdi yapıyorlar mı covid testini bilmiyorum.Doğum yapalı 7.5 ay oldu.
BegumIscanTunc aysenuryldzz19 canım ben geçen hafta sezeryan için gün almaya gittiğimde anestezi doktoru sadece kan tahlili yaptırdı covid testi istemedi aşı olduğum için oda heralde
Nejlavrl aysenuryldzz19 sadce 7 tüp kan alıyorlar baska tahlil vermedim yarin doğumum kan tahlili yapiliyor 7 tup verdim
gmzrk aysenuryldzz19 bugün yaptırdım daha kan idrar covid ekg ve anestezi uzmanı ile görüştüm yarın sabah 7 de doğumum var nasipse
Nur000 gmzrk bu testler doğum ücretinin içine dahili yoksa ayrı olarak ücretini mi ödediniz 🌸 Nejlavrl
Nejlavrl Ys35 evet oldu canim cok şükür oğlum cok iyi ama benim gaz sancim var gaz çıkartamıyorum ve cok canim yaniyor nasil gaz cikartabilirim bilemiyorum😕
Ys35 Nejlavrl ben burada hep kayısı hoşafı okudum yoksa bile kayısılı meyve suyu falan için inş geçer. Kilosu nasıldı. İlk yürüyüş zor muydu 😕
Veralynn Nejlavrl Ben aksamdan yarim bardak suya yarim cay kasigi kadar rezene tohumu koyup bekletmistim sabah taneleri yiyip suyunu icmistim o baya bi rahatlatmisti 🤷♀️
Nejlavrl Ys35 beni kayisi daha fena yapti canim karnim iyice sisti evet zor degil diyemeyeceğim zor gercekten bebegim 3400 doğdu 😃
Gonul_enes Nejlavrl aslina kayisi suyu buyuk yanilgi… dediginiz gibi kayisi suyu gibi seyler daha cok siskimlik yapiuomis iinsanda visne suyu icin diyolar
Nejlavrl Anitaberkaykaran bende ayni tepkiyi verdim canim ama sezeryan icin tetkikleri bir istiyorlar iste koronadir anestezi icindir olan kanımı aldılar sandim ama 😂bisi olmadi cok şükür verdikten sonra biraz oturmak hemen ayaga kalkmamak gerekiyor
Nejlavrl Nur000 ücretin icinde canim sanırım hastane çıkışında ödeyeceğiz ücreti daha odemedim 100 tl korona testi icin ödedik suan icin 450 tl özel oda 2250 mi neydi oda doğum icin diye söylemişlerdi
Anitaberkaykaran Nejlavrl Valla o kadını toplamak için neller neller yedim istemediğim halde şaka gibi zorla topladığım kanı da alıyorlar demek😔