Aysin34 amaan bunlar bitmez vallahi bitmez. Benim yelloz kaynanam normal doğuracağım diye zorlayıp kaç bebeğini vermiş toprağa. Hâlâ bana da diyor yok normal olsun normal yap. Ben kafamda şekillendirdim dedim 3,5 üstü bir kilodan bahsederse doktorum normal doğum istemeyeceğim dedim. Onun dışında tabi ki bebek iri olmaz çatı uygun olur az cesaret alırım normal yaparım ama aşırı korkarsam, kendimi sıkacaksam ve bu şekilde bebeğime zarar vereceksem neden vajinal doğum olsun diye zorlayayım dedim. Sustu artık. Ha kaynanayı geçtim benim eşim de sürekli üzerime geliyor vajinal doğur vajinal doğur diye. Daha ishal sancısına dayanamayan adam gelmiş bana vajinal doğum diye ısrar ediyor. Çok istiyorsan sen doğur tıp ilerledi dedim. Sezaryeni kötülüyor falan ne bilecekse. Ailedeki bütün gelinler sezaryen olmuş sen normal yap onlara benzeme diyorlar bir de tam gerizekalılık. Dedim sana inat sezaryen yapıcam. Böyle kafalar maalesef var hiç takma hiç üzülme. Yarın aylardır ultrasonda gördüğün bebeğini sağ salim kucağına alacağını hayal et onu kokladığını, emzirdiğini , aldığın güzel kıyafetleri giydirdiğini onu beşiğinde kollarında hayal et. Bir de emin ol bebeği görünce hem onlar o direttikleri şeyi unutuvericek saçmalamışız diyecek itiraf edemeseler de hem de sen kendini bu kadar üzüp bu güzel mucizeyi strese soktuğun için kendine kızacaksın ve sonra her acıyı unutacaksın.. yarına, yarının sana getireceği o güzelliği görmeye odaklan lütfen.. inşallah kolaylıkla sağlıkla kucağına alacaksın 😘♥️