Uykucu2307 Kızlar 4 ağustos tahmini doğumum. Aynı olanlar var mı öle yakın günler. Ben temmuz da gelir gibime gidiyor. Hatta kurban bayramına da gelir mi bu bebisler😀
rosatue Uykucu2307 5 Ağustos tahmini doğum tarihi. Ben de ne zaman geleceğini çok merak ediyorum burada bekleyeyim belki tecrübeli annelerden yorum gelir 🙈
ErsiNuray Uykucu2307 bnmde takvim hesabı 4 ağustos ama.erken dogum riskim var bakalm temmuz ortaları olcak.diye düşünüyorm ama.belli de olmaz ☺️
Vera_vera Uykucu2307 benimde tahminin doğum tarihim 3 ağustos ama banada sanki temmuzun sonlarına doğru gelir gibime geliyor😂
mercimekkoftesi1 Benim tam 20 temmuz olarak görünüyorum doğum 😅 bakalım bayram şekeri niyetine mi gelecek bekliyoruz 🍭
Melikeadiguzell Uykucu2307 Benim de 29 temmuz bende çok merak ediyorum ne zaman gelecek 🐣Sağlıklı olsunlar da inşallah 34+6 yız gece itibariyle 35 olcaz🤲😊
buiyimi Uykucu2307 benim 40 haftaya göre 5 ağustos gösteriyor yarın tam 34 haftalık olacağım. Benim ilki 41+5 ’te doğduğu için bi tarih kestiremiyorum 🤪 belki 15 ağustos bile olur .
Uykucu2307 buiyimi ben ya erken gelecek diye hissediyorum ya da 40 ı da gecicez gibime gidiyor😀 herkes nasıl duruyor 40 a kadar fln diye çok düşündüm çünkü
Halenur-42 Tam kurban sonu evlilik yıldönümüne geliyor bizim minik kız çocukları beklemez derler ama bayram şekeri misali de olabilir 😂🤷🏼♀️
Uykucu2307 Halenur-42 bizim 23 temmuz evlilik yildonumumuz ben o zaman gelmesini de istiyorum aslında😍