• Gebelik
  • Göğüslerim taş gibi ve sizliyor?

Yeppudaa doktoruma yazcam ama erkek olduğu için bunu yazmakta utandım ayıp olur diye ondan burdan sormak istedim sizlere. Teşekkür ederim 🥰💗

KuzeyiinAnnesii çok güldüm ya çok tatlı bir tespit olmuş 😂🤩 hayatım ben daha 11 haftalığım aynı dertten ben bile muzdaribim yatakta bile bir taraftan diğerine dönemiyorum sanırım doğuma kadar çekicez bu ağrıyı 🤷‍♀️

Dilosceylan o zamanki ağrıyla suanki aynı değil o zaman agriydi şuanda sızlama şeklinde daha kötü kız valla🤦🏻‍♀️ yalanmi kaynanam eşim yazsam.herkes gelir koşa koşa 😁

Kafam dünde açtım cevap gelmedi. O kadar doğum yapan insan var bunu bilen 1 kişi bile olmayacakmı saçmalama…🤔

KuzeyiinAnnesii vücudunuz bir süre regli olmaya çalışıyormus o yüzden regli belirtileri gösterebilirmis. Fakat sizin haftaniz bı tık fazla süt olması olağan ne kadar acisada sıkmayın ovalamayin vajina kaslarınızı etkileyip erken doğuma sebeb veriyormuş.
      Benimde oluyordu sütyen takmamaya çalışın imkaniniz varsa sporcu atleti tarzi şeyler alın. Damarlarınız rahatlasın. Birde duşta su tutabilirsiniz damarlarınızı açar. Sonuçta vücut süt için hazırlık yapıyor 🧸 ileriki haftalarda 30/32 den sonra her gün göğüs uçlarınızı uygun kremle nemlendirmeyi unutmayın. Doğumda kolaylık oluyormus çatlama vs yapmıyormus. Benden bu kadar ilk gebeliğim daha fazlasını bilmiyorum 🙈🌸

Ben 20. Haftama kadar emzirdim sonra bıraktık 2 3 hafta sonra göğüslerim aşırı şişti doktora gösterdim yeni süt oluşumu dediler hemde zaten gebelikte göğgüsler arşa çıkıyor resmen hele bide emzirme döneminde hey yavrum heyyyy bırakınca da kuru üzüme dönüyor 😅😅