KuzeyiinAnnesii süt oluyordur bence 🤍
Göğüslerim taş gibi ve sizliyor?
Yeppudaa doktoruma yazcam ama erkek olduğu için bunu yazmakta utandım ayıp olur diye ondan burdan sormak istedim sizlere. Teşekkür ederim 🥰💗
KuzeyiinAnnesii O haftalarda benimde öyleydi baya sertti süt kanalları oluştuğu için sızlayabilir ☺️ ilerleyen haftalarda yumuşacık oluyor 😅
Deletedmom23234 inşallah düzelir biran önce 🙏🙏
KuzeyiinAnnesii benim ilk haftalarda başladı zaten büyüktü göğüslerim iyice büyüdüler
Papatya2768 benimde 85 ti şuan 95 bile olmuyor😒
KuzeyiinAnnesii canım ben de 17 haftalığım 7-8. Haftadan itibaren öyle oluyor hele bazı günler çok daha dolgun oluyor
KuzeyiinAnnesii çok güldüm ya çok tatlı bir tespit olmuş 😂🤩 hayatım ben daha 11 haftalığım aynı dertten ben bile muzdaribim yatakta bile bir taraftan diğerine dönemiyorum sanırım doğuma kadar çekicez bu ağrıyı 🤷♀️
Dilosceylan o zamanki ağrıyla suanki aynı değil o zaman agriydi şuanda sızlama şeklinde daha kötü kız valla🤦🏻♀️ yalanmi kaynanam eşim yazsam.herkes gelir koşa koşa 😁
KuzeyiinAnnesii adet gününüze denk gelıyosa olabılır
Neshe08 aynen hemen hemen
KuzeyiinAnnesii ondandır o bendede oluyodu sonra gecıyo ama sıkıntı etmeyin
KuzeyiinAnnesii insanların bilgisi olmaya bilir kimi görsem cevap verilmeyince kaynana postu acsaydım diyor
KuzeyiinAnnesii belli bi haftadan sonra düzelir merak etmeyin benim cok kötü sızlardi bide .
Kafam dünde açtım cevap gelmedi. O kadar doğum yapan insan var bunu bilen 1 kişi bile olmayacakmı saçmalama…🤔
Neshe08 teşekkür ederim
KuzeyiinAnnesii vücudunuz bir süre regli olmaya çalışıyormus o yüzden regli belirtileri gösterebilirmis. Fakat sizin haftaniz bı tık fazla süt olması olağan ne kadar acisada sıkmayın ovalamayin vajina kaslarınızı etkileyip erken doğuma sebeb veriyormuş.
Benimde oluyordu sütyen takmamaya çalışın imkaniniz varsa sporcu atleti tarzi şeyler alın. Damarlarınız rahatlasın. Birde duşta su tutabilirsiniz damarlarınızı açar. Sonuçta vücut süt için hazırlık yapıyor 🧸 ileriki haftalarda 30/32 den sonra her gün göğüs uçlarınızı uygun kremle nemlendirmeyi unutmayın. Doğumda kolaylık oluyormus çatlama vs yapmıyormus. Benden bu kadar ilk gebeliğim daha fazlasını bilmiyorum 🙈🌸
Leylak1626 Fazlasıyla güzel acikladiniz. Allah razı olsun verdiğiniz bilgiler için. Çok teşekkür ederim🥰🙏
Ben 20. Haftama kadar emzirdim sonra bıraktık 2 3 hafta sonra göğüslerim aşırı şişti doktora gösterdim yeni süt oluşumu dediler hemde zaten gebelikte göğgüsler arşa çıkıyor resmen hele bide emzirme döneminde hey yavrum heyyyy bırakınca da kuru üzüme dönüyor 😅😅
Birpapatya4 ahahahha o kadar mı sönüyor diyorsunuz merak ettim🤭😁