mom073 Nurunannesiii12 kisiyi hedef göstermişim ama isim vermedim ki ben ??Bilmiyorum ben de hayat çok garip :)
Nurunannesiii12 mom073 himm isim vermediniz ama olabiliyor .aman bosverin bi cogu kisinin 2 hesabi falan var sikayet etmis olabilirler.😊😅
ozge_sblr mom073 Allah a şükür eşlerimiz anlayışlı 🤭 dikkat et canım sende inşAllah bir sıkıntın olmaz iyice dinlen 🌸
Adalina09 mom073 ev işini temizliği devamlı yapıyorum zaten bugün hem koltukları sildim hem tarlaya gittim biraz ağır geldi hamile olduğumu geç söyledim tabi köy yeri boru yükledim çapa yaptım inekler var hepsiyle ilgilendim şuan öğrendiler pek bişeye elimi degdirmiyorlar ama ben duramiyorm
Adalina09 mom073 yiyecek ekmeği varsa herşey bahane canım ilk hamileligimde devamlı yattım hiçbir iş yapmadım ev bile temizlemedim düşük oldu bunda da herşeyi yapıyorum hamile değilmişim gibi hiçbir sorun yok çok şükür
Sita3434 zehranurr size hocam dedi diye laubali mi buldunuz gidip biraz kendinizi sorgulayın laubalilik değildir bu hitap şekli biraz araştırın
zehranurr Sita3434 “tanımadığınız kişilere” dedim. Dikkatinizi çekerim. Ben dışarıda tanımadığım insanlarla “siz”, “hanımefendi”, “beyfendi” şeklinde konuşmaya dikkat ediyorum. Hocam bana laubali geliyor ve sizi ilgilendiren bir durum yok bence. Sizce?
Sita3434 zehranurr Okul kütüphane vs gibi ortamlarda tanımadığınız kişilere de öyle hitap edilebilir arkadas size acıklamıs ama anlamamakta ve insanları laubalilikle yargılamakta ısrarcısınız bu da sizin karakteriniz olsa gerek.
zehranurr Sita3434 hanımefendinin açıklaması üzerine herhangi bir yorumum oldu mu? Olmadı. Ben rahatsızlığımı belirttim hanımefendi açıklamasını yaptı üstüne bir şey konuşulmadı neyin ısrarından bahsediyorsunuz? Sizi ilgilendiren nedir? Sizinle mi konuştum ya da size mi rahatsızlığımla alakalı bir durumdan bahsettim. Neyi uzatmanın derdine düştünüz? Benim karakterimden konuşmak size mi düştü?
Sita3434 zehranurr sizi insanları küçümseyen tavrınızla Başbaşa bırakıyorum hanımefendi üslubunuz sürekli insaları küçümsemeye ve yargılamaya yönelik sonra da böyle size mi düştü dersiniz.