Ozgedrnn Defne Asel olucak inşallah kızım🥰 Allah’ım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin🙏🏻🤩
Dilarapekmez En başından beri kızım olursa incinur koyacaktik.once bir erkek evladımız oldu çınar efe koyduk şimdi ise 4 aylık hamileyim kızımiz olacak. İsmi de incinur 💕
aysnrbysl Cinsiyetimiz daha belli değil ama erkek olursa Eşimle Asil Ahmet düşündük kız olursa Ayliz düşünüyoruz ama anlamını bir türlü bulamadık heryerde farkli yazıyor en son bilen bir hocaya soracaz sanırım😂
handeuras22 Buse7111- değişme ihtimali mi var 🙈🙈bende kız hissediyordum doktorum erkek dedi 🙈😬ondan sordum 😄
Buse7111- handeuras22 bilemiyorumm😆 erkek dedi ama değisme ihtimaline bagli handeuras22 bilemiyorum😆benimde doktorum erkek dedi degisme ihtimaline bagli kesin sonuc alana kadar emin olamiycam😆bakalim yarin üclü taramam var busefer ne diycek acaba 😆😆😆
Cansunare seker55 ilk kızımın adı Ülküm şu anda bir kız daha bekliyorum ve adını ablası Nare istedi bizde onu kıramadık 🥰bizi isim derdinden kurtardı
hlnrzmra1807_ İlk kızımın adı zümra ikinci kızımı bekliyorum iki isim var aklımda “Fatımatüz Zehra, Zehra ravza” sizce hangisi ilk kızımın ismine uyar size de fikir olsun 🌸
Ozgeceliktas030819 Oğluşumm olacak 17+3 deyim ismi Zülfikar Ateş 🥰🥰🥰🥰 Kızım olsaydı Masal Su olacaktı 💞🧿🧿🧿🧿
babyackgz seker55 kızımın adı Mila 💖👼🏻 bu bebeğimin cinsiyeti belli değil ama kız olursa Mira ya da Larin düşünüyoruz