CgladaP oykumoms 5 6 sene falan öncesinde çalıştığım lisede sınıf başına 3 4 Aleyna düşüyordu 🤷♀️ ama bazı isimlerde gerçekten güzel çevrede olsada koyası geliyor insanın
oykumoms CgladaP elbette saygim sonsuz ama bazı sayili isimler abartilcak kadar fazla oldu gbi ama herkesin kendi kararı saygim sonsuz deidgim gbi🌸
Hatice5260 korkmazkubra benim de aynı durum kızım sude eşimin oğlu Yusuf reis bu Oğluma isim bulamadım ömür çok istiyorum ama kararsızım eşimde ölen abisi mehdi istiyo ömür mehdi olabilir buğra da geçiyor aklımdan
Lavininannesi1 CgladaP Teşekkür ederim canım adıyla sağlıkla büyüsün inşallah,bende çok beğeniyorum hayaldi gerçek oldu birgün kızım olursa adını lavin koyacam derdim çok şükür kısmet olacak inşallah bir ay sonra 🙏🌸🥰
Zann2606 MerveKaya38 dini anlamda ağır geliyormuş çocuk huysuz falan olur dediler coo inanmadım ama şevki mi kirdilar
MerveKaya38 Zann2606 yok canım ya daha yeni senden duyuyorum ona bakarsan çok kişinin cocugunda Muhammed Yusuf samet ismi daha cok . Çevremde de Hamza ismi cok çokta hoşuma gidiyor.