Suplt Benim doktorum da cam kemik, kas kemik rahatsızlığı, dön, cücelik en yüksek ihtimal olmak üzere bir sürü hastalık sıraladı. 30. Haftada başladı gerilik. En son 5 haftalara kadar çıkmıştı. Bebeğim 37de 46cm 2850gr olarak doğdu. İlk 3 ayda 10cm uzadı. Endokrine gittik ilk zamanlar normal dedi herhangi bir sorun görmedi. Yaşında tekrsr bakarız dedi. Perssntil de alt sınırda gidiyor sadece eğer perssntil dışına çıkarsa sorun dediler. Esim 175 ben 168im bu arada. Ama hala teyzeler, anneane, babaanne kısa. Özellikle halkamız 165cm 38 kilo falan. Kız kardeşim de 1,5 yaşında 7.5 kiloymus minicikmis hormon t davisi başlayalım demişler hatta annem istememiş. Görümcem için de down demişler sakat olacak zeka geriliği olacak vs siralamislar. Kendisi okulu birincilikle bitirmiş bir hemşire. Çokta güzel. Hamilelik başlı başına bir stres. Ama unutmayın orası kapalı bir kutu Allah’tan başkası bilemez. Rabbim ne verirse en iyisini verir. Biz bir tırnağını bile yaratamayiz. Bol bol dua edin. Ben çok üzülmüştüm hatta bir ara şirk boyutuna gelmişti neden ben diye sorguladım durdum. Ama sonra o kadar pismna oldum ki. Belki bu benim imtihanımdi ama ben bunu başarıyla atlatamadım dedim. Sakın siz o hataya düşmeyin. Şimdi de bebeğim minik, bir ortama gelsek hem en küçük benimki. Benim bebeğimden sonra doğanlar hep geçti bizi. Herkes bı kıyas peşinde. Ama unutmayın bu hayatta değiştirebileceğiniz tek bir insan var. Tek. Bir tane. O da kendimiz. Başkalarının ne dediği değişmeyecek yani. Hep diyecek onlar. O demese öbürü diyecek. Bugün demese yarın diyecek. Biz başkalarının gündemlerini seven bir toplumuz. Bu değişmeyecek. Sizde bunu düşünün, sadece bol dua edin başka elimizden bir şey gelmiyor. İstediğimiz kadar doktora da gitsek sonuç bebek doğmadan belli olmayacak. Sabır ve dua. Çok şükür bugunumuze diyeceksiniz zaten bebeğinizi görünce. Aklınızda olacak elbette ama şimdiki kadar yer etmeyecek. Bunları fazlasıyla yaşamış bir anne olarak yazıyorum. Çok şükür Rabbim aratmadı ya varsın bu da imtihanı olsun. Ne mutlu bu imtihanı layığıyla geçenlere 🙏🏻🍀 Çok sevgiler, üzmeyin kendinizi ve miniginizi 🤍