Portakalgeliyor Pamugunannesi1 Amin allah razı olsun inşallah tez zamanda kucağımıza alırız zaman geçer bir an önce sağlıkla gelsinler 🌸🙏🏻🙈 hazırlıklar bitti mi naptın 😂😂 benımkı kendini göstermiyor elini koyuyor doktor da vermiyor 🤦🏼♀️Sen görürsün inşallah 😚
Pamugunannesi1 Portakalgeliyor Amin inşallah sağlıkla gelsinler de başka bişey istemiyorum 🙏🏻 Daha bitmedi birkaç eksiklerim var onları tamamlayıp hastane çantası hazırlıcam yavaştan 💃🏻 Utangaç mı ya yeriiim 😍😍 İnşallah hiç çekinmiyor benim cımcır ama kordon kankası biraz mani oluyor 😄
Semiaaa Bizde 12+3 gunluk ama sanki karnimda kalp atisi var seyreme var biseyler hissediyorum ama emin degilim normal mi bu durumlar sizce
Pamugunannesi1 Semiaaa Canım o bebişin değil daha erken minik olduğu için 17/18 haftalardan sonra yavaştan başlıyor böyle pıt pıt atmalar 😇
Pamugunannesi1 Portakalgeliyor Aynen bitti sayılır büyük olarak bebek arabamız kaldı onunda fiyatının inmesini bekliyorum 😌Ultrason resmini atarım doktor verdiğinde sülalem rahat diye takılıyor içerde😄 Şuan öyle bir hareket yaptı ki içerde huylandım 🙄 Uyandığında bol bol kolda ısırıklar görücez galiba 😅
Portakalgeliyor Pamugunannesi1 😂😂😂 ben hırcın seviyorum yaa 😂😂 kıyamam saatler mi olucak o bacaklarda 😅 yarını bekliyorum ismini ss aldım takipteyim 😂
Aynur-13 Pamugunannesi1 biz o kadar alıştık ki bence hareketlerine artık normal geliyor oğluşunuzun kilosu nasıl acaba bide doğum pozisyonu aldı mı 🙈
Pamugunannesi1 Aynur-13 Aynen hareketleri normal geliyor keyfi yerinde demek ki 😌 Yarın gidicem kontrole ama Pozisyona girmedi ayakları sağ tarafımda başı sol tarafımda 😇 1 ay üstüne gidiyorum aşırı heyecanlıyım boyu kilosu durumu 😍 27+3 haftalığız 🤭
Pamugunannesi1 Portakalgeliyor Bende hırçın severim böyle ağzına yüzüne vurarak kıyamam da istiyorum 🤣 burdan etiketlerim seni 🥳
Aynur-13 Pamugunannesi1 inşallah herşey çok çok çok güzeldir bende doktordan geldim şimdi inanılmaz heyecanlı her kontrol❤️