Cigdemss Glsn1 36 da yaptım cam kapı perde koltuk halı … ama 40 oldum arada cam kapı ekleyerek devam ediyorum. 😂 temizlik bitmiyor.
Cigdemss Glsn1 bilmiyorum ki 40 bitti bugün 😂 ekstra 1 hafta daha bekletecek dr. Haftaya çarşamba son artık ☺️
Purpura26 Glsn1 Benimki de dönmüş ama daha kanala girmemiş. Doktorum ne zaman dedi tahmini doğum tarihine ? Ben sormayı unuttum 😃
Kizanesi Glsn1 bende aynısını düşünüyorum gelsin hanımefendiye temizlettiricem 9 Ay yatmak yeterli az da temizlik yapsın 😁😁
AybukeA Glsn1 37. Haftam yarin için yardımcı çağırdım, bebegin kıyafeti beşiği işleri baya yordu, temizlik kısmını yapamicaktim 🤷♀️ kendi yapan arkadaşlara helal olsun gercekten
annebali12 Glsn1 36 haftadayız bi yandan pişmanım temizliği geç koyduğuma ağırlaşmaya başladım sanki bişey yapasım gelmiyor bir yandan seviniyorum doğuma kadar fazla kirlenmez en azından. Bugün mutfak dolap içlerini yıkadık sildik kız kardeşimle yarında halıları göndericem yıkamacıya cumartesi de 2 kadınla anlaştım duvar cam kapı yer silip gidecekler inşallah bitecek yavaş yavaş çanta hazırlamadım daha yıkama ütüleme işine bile girmedim😩 son 18 gün💜
Glsn1 annebali12 bence temizlikten önce sen çantanı hazırla canım her an herşey olabilir hazırlıklı ol derim
jasmin001 Glsn1 annem sağolsun hep gelip yardım ediyor ben artik yapamıyorum bel agrısından 36 haftalıgım
Glsn1 Kizanesi ah ah ne güzel olur benim oğlum olacak babası gibi olursa yandık küçük çoraplarını toplarım her yerden 😀
Kizanesi Glsn1 ayyy bütün erkekler aynı erkeklere sorunca bütün kadınlar aynı benim eşimde diyor ki saçları heryerdr olur aynı senin gibi 😄😄😄
Kizanesi Glsn1 ayy basmaz mı pervaneyle yaşıyorum günde 3 kez soğuk duş haddi hesabı olmayan kıyafet değiştiriyorum 😄😄😄 ve üstüne üstlük esim gripti o kadar dikkat ettim bulaştı bana Ay ölüyorum hapşırıyorum ahanda simdi bebek düşecek diyorum 😂😂