Heyoo92 EY123 sağlık ocağına gidip gebelik bilginizi ilettiğiniz zaman onlar size gerekli bilgileri, sağlık ocağına gitmeniz gereken tarihleri söylüyorlar. Ben asi olarak sadece tetanoz aşısı oldum gebeyken.
GamzeGoktas ozge_azra hayır değil, doğum esnasında herhangi bir enfeksiyon kapmayın diye kadın doğum doktorunuzun önerisine göre hareket edebilirsiniz
Mrv-ElfAda Mmm333 Mmm333 Ben de çok kararsızım kafayı yiyeceğim hatta artık düşünmekten aşıyı☹️ Doktorum ben öneririm ol dedi. Ölen hamile haberlerini duydukça psikolojim bozuluyor ama aşının getirisini götürüsünü bilemiyoruz offff
Mrv-ElfAda Mmm333 Henüz 15+3 haftalık hamileyim. Önümde uzunda bir süreç var🤷♀️ Biotech yan etki yapabilir sinovac bi tık daha az yan etkiye sahip dedi doktorum.
Annesjnjnbalj Mmm333 ben de çok kararsızdım..görümcem kadın doğum uzmanı benim yerime sıra almis 20. Haftayı geçtin olmanda hiçbir sakınca yok hatta fayda var dedi 23. Haftamda bu hafta asimi oldum
istanbullugelin34 EY123 18 20 haftalarda ilk doz yapiliyo ben 18 ci haftamda yaptirmistim bir ay sonra 1 doz daha yapiliyo
Dilekcnkn Mrv-ElfAda Banada bugün çıktı covid aşısı eşim istemiyor olmamı aynı şekilde bende istemiyorum 🤷♀️ Bir güven vermiyor açıkcası birde hamile olunca üstüne bin kez düşünüyor insan
istanbullugelin34 Mrv-ElfAda doktoruma sormadim ama aile hekimi önermedi ben olsam olmazdim dedi bende vaz geçtim o yuzden
Mrv-ElfAda Dilekcnkn Ben çalışıyorum siz çalışıyor musunuz? Evde olsam gerçekten hiç düşünmeyeceğimde bu kadar
Aslinur Dilekcnkn bende aynı şekilde cocid aşısı olmak istemiyorum ama sonra kısıtlanirmiyim diyede korkmuyor değilim aşının hamileler üzerinde etkisini kanıtlanmadi kafam allak bullak
istanbullugelin34 Mrv-ElfAda 3 ay dolmus oluyomu ilk 3 ay yapmiyolar zaten sonrasında size kalmiş ama aile hekimi ben olsam hamileyken olmazdim diyince ben olmaktan vazgeçtim hamileler üzerinde iyi yada kötü etkisi bilinmiyomuş bende calisiyorum ama kendimi maske ile falan koruyacağim
Mrv-ElfAda istanbullugelin34 Covid aşısını soruyorum. Çalışıyorumda ben ondan tedirginim ben de kendimi koruyorum kararsızlık içindeyim. Ama yakalanıp ölen gebe haberlerini gördükçe psikolojim bozuluyor☹️