Nefii zeynepin_annesiiii bilmiyorum tetanozdan sonra böyle olur mu benim sadece kolum ağrımıştı ama isterseniz bi doktora gidin ne olur ne olmaz
Nisanurunannesi3850 Bnde ilk doz da kolum cok agrimisti ikinci dozda cok kısa süreli bi atesim vardi hemen gecti
balbocegimm zeynepin_annesiiii yaa bende bugün oldum 1.doz kolum agriyacak diye korkarken senin postunun karsima çıkması hic iyi olmadı
zeynepin_annesiiii balbocegimm 1. Dozda benimde kolum ağrimisti ama bu belirtiler olmadı . Herkesin bünyesi farklı zaten benim bünye biraz hassas .
Cennet-polat balbocegimm duş almayın biseyde yapmayın bazen kol ağrısı olabilir ama ben hiç hissetmedim bile ne vurulurken ne vurulduktan sonra kolunuzu çok yormayın
Busebse zeynepin_annesiiii ben aşı olmadım doktor olmam gerektiğini söyledi biliyorum risk ama olmamistim🤦♀️sırf bu tarz şeylerden korktugumdan
iremcannn1907 zeynepin_annesiiii Allah korusun ama covid belirtilerine benziyor, acilde bi test ver canım bari içim rahat eder
Cennet-polat Cennet-polat ben dha once vuruldum başka sebeplerden dolayı 3defa bitane son doz kalmış oda doktorum koruyuculuğu devam edicegini söylediği için hamileyken 1doz tek vuruldum hiç birinde de ağrı vs yasamadim