Semiha03 6 haftalık hamileyim, cumartesi günü iç çamaşırı mı kirletecek kadar kanamam olmuş wc gidince farkettim. Dr gittim sorun yok dedi. O günden beri kanlı akıntım geliyor başına gelen var mı ya da sebebi ne olabilir?
mmrv Semiha03 hafiften gelen kan icin yerleşme kanaması deniyor ama Allah korusun düşük tehlikesi falan degildir umarim. Doktor sorun degil demiş ama ya baska doktora görünün ya da doktorunuza tekrar sorun derim. Önlem alinsin en azindan.
Gmzgs Semiha03 canım bu haftalarda Rahime bebek yer ederken bazı damarlar catlayabiliyomus ama her kanamayi düsük tehdidi olarak kabul ederiz dedi doktor iğne yaptı serum takti ve progestan verdi bana evde dinlen dedi bebek yerinde olabilir ama kanamayi kesmek gerek bence
Semiha03 mmrv bende ilk öyle düşündüm yerleşmedir diye, ama üç dört gündür devam ediyor ara ara akıntı normalde renksizdir şimdi kırmızı
Semiha03 Gmzgs iki kere gittim iki gün arayla vajinal ultrasonla kontrol etti herşey yerli yerinde dedi, öbür dr de kanıma idrarıma falan baktı o dA aynısını söyledi ama bu akıntı olayı Çan’ımı çok sıkıyor
Gmzgs blacklove valla canım bilemiyorum ki normal mi belki geç döllenme denilen şeydir içini ferah tut iyi güzel seyler olcak 🙏🏻 Hepimiz icin dua edelim birbirimize en hayırlısı icin
blacklove Gmzgs amin canim Insalalh bisey yoktur kananamm iki gun Çok yoğun du hastaneye yatırımdım cok şükür allah'ım bugun gelmedi kanamam ama bebek görünmedi
Gmzgs Semiha03 aynen öyle oluyo Canım ya bide benım gbi düsük yaptinsa o korku cok fazla oluyo hayırlısı rabbimden
blacklove Semiha03 ben de 6 haftaligim ve şuan hastanedeyim 3 gündür yatıyorum yatalak hasta gibiyim lütfen doktora görün
Semiha03 blacklove ya ben yurtdışında yaşıyorum ağrın sızın olmazsa gelme hastaneye normal diyorlar başka bi şey yok. Vesvese mi yapıyorum diyorum bazen ama akıntı malum wc ye gitmeye korkar oldum
blacklove Semiha03 benim basta çok degisik bir kanamam oldu yoğun du ama baya koyuydu rengi çamur gibiydi hastaneye geldim yatis yaptılar şimdi kanamam bile varsa eşinle git lütfen acile yaşayan bilir 😢 yerleşme kanamasi o kadar yoğun olamz
Semiha03 blacklove çok üzüldüm Allah korusun yavrularımızı, benim ağrım YÖK çok şükür ama içim rahat değil hiç