Asel4220 Damla-Ata 1 gün var aramızda hayırla sağlıkla gelsin inşallah benimde gecen cuma idi ayrıntılı güzel geçer inşallah sizinde
Mom726272 Asel4220 benimde doğum 12 Ekim gibi nasipse sezeryan doğum olursa daha erken Bi tarihede alınabilir henüz doktorumla konuşmadım ama vanijal varis var bende bacaklarımı baya sarılmış durumda 🤦🏻♀️kasıklarım şiş 13 haftalık olduğundan beri iğnelenme ağrı acı kalan zamanım nasıl geçecek bilmiyorum yatmadığım sürece geçmeyen Bi ağrı diyim
Asel4220 Mom726272 rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah bebeğinizi kokladıgıınızda bu ağrıları unutacaksınız
mnurtrk Benim 7 kasım olarak gözüküyor ama zorunlu sezaryenden dolayı ekimin 20 sinden sonra her hangi bir gün doğum olur diye düşünüyorum 🥲
Ayceycev Asel4220 benim de 9 ekim gözüküyor ama ultrasonda önde çıkıyor hep, bana da hep eylül sonu doğarmış gibi geliyor. Ben baya hazırlık yaptim gorumcemden ve kuzenimden de gelenler var 😊 hatta kurban bayramında kıyafetlerini yikayip kaldırmayı planlıyorum
mnurtrk Asel4220 18 yaşımda anjiyo oldum beyin anjiyosu beynimde damar yumağı var ama küçük ondan dolayı kaç saat sancı çekip ıkınacağım belli olmaz diye riske atmıyor doktorlar
KuzeyiinAnnesii Asel4220 Allah razı olsun size de inşallah 🙏 5 tane hastane çıkışı 5 tane 0-3 ay takım 2 tulum 10 tane çorap bornoz takimi ana kucağı mama sandalyesi beşik küvet takimi yürüteç. Ayriyetten 10 tane zıbın aldım 6-9 ay takımlar aldı birkactanede. Birkaç tane daha 0-3 ay takım alırım yeter zaten onlar ☺️
istanbullugelin34 Asel4220 doktor 16 19 arası dedi normal olursa insallah normal olur ufak tefek biseyler aliyoruz
KuzeyiinAnnesii Asel4220 inşallah. Uzun kollu 3 tane aldim diğerleri yarım kol ve kalın askılı. Muslin örtüsünü çok duydum ondan da 2 tane almayı düşünüyorum
mrveknblt Asel4220 bizimde 6 Ekimde günleri başlıyormuş en son 20 Ekim de suni sancıyla normal ya da en son 3 Kasım da zorla alcaz dedi 😅 kendisine bıraktık bakalım nasıl gelcek😅 hazırlıklar da başladı tabi ufak tefek aldık bir şeyler şu an odası boyanıyor haftaya da mobilyaları gelcek inşallah 💃🏻
Eyani Asel4220 bende şuracıkta yerimi alayım😊, nasip olursa benimde 3 ekim doğum tarihim, tabi o zamana kadar ne olur bilinmez, detaylı ultrason’da 28 Eylül doğum tarihi gibi görünüyordu, kendi doktorum 3 ekim dedi bakalım hayırlısı
Asel4220 KuzeyiinAnnesii ilk kızım 7 kasım doğumlu ince örtü çok kullanmadık fakat benim arkadaşımda muslin çok seviyor onunkiler de ya z bebesi idi
emiras59 Asel4220 son tarih 2 Ekim ama bir hafta önden gidiyor Eylül’ün son haftası gelir gibime geliyor hayırlısıyla çoğu eşyası tamam ufak tefek eksikler ve beşik dolap araba vs öyle büyük şeyler kaldı 😊