Hale007 Hav12316 canım suan kullanmıyorum ama arkadaslarım bebeklerine kullanıyorlar çok memnunlar baya araştırdım en iyiler arasında😊bende ondan aldım nasip ederse Allah kullanacağım ınsallah ☺️
Minam Minoris ve ecowell kullanıyorum ikiis de organik temiz içerikli ve yerli üretim. Çok memnunum. Kendimiz içinde ecowell şampuan kullanıyoruz
2368 Minidolin markasını aldım losyonunuda aynı marka aldım genelde çocuk doktorları alerjik veya konakta bunu önerdikleri için ben en baştan almayı tercih ettim temiz içerikli hemde
2368 busra1997alpaslan2021 trendyolda ikili olarak aldım losyonuyla beraber 130 tlydi mustela almak istemedim açıkçası
rosatue Nefii siz de benim gibi nasıl kokuyor diye açmadınız umarım 😂😂😂 açtıktan sonra gözüm açıldıktan sonra 6 ay ömrü olduğuna dair olan ibareye ilişti😂😂bebeğimin doğmasına da 1 ay var. Şampuanın 4 ay ömrü kaldı şu an
Nefii rosatue hiç aklıma bile gelmedi 🤣🤣🤣 aldığım gibi banyo eşyalarının oraya koydum bir daha da ellemedim 🤣🤣 ayyy ne kadar meraksızmışım yalnız onu farkettim şu an 🤦♀️
Nureda28 Hav12316 losyon filan kullanmıyrm çok zararlı siveno köpük şampuan kullanıyordum kızıma bunda da yne onu aldım
rosatue Nefii çok iyi yapmışsınız ben neden öyle bir şey yaptığımı bilmiyorum. Üstelik parfümsüz diye özellikle almıştım. Ne kokuyor olabilir ki 😂 şimdi görünce bu talihsiz anımı paylaşmak istedim 😂
beyza1234 Hav12316 bebek için yazan herşey alınmamalı kesinlikle temiz içerik bulmak cok zor urtekram aldık biz biraz pahalı ama kullanılan süreye göre parasını cıkarıyor pişik kremideaynı marka suan en temiz içerik o nemlendirme için zeytin sütü aldım