Hav12316 Kızlar hangi şanpuanları kullanıyorsunuz bebeklerinize bakım ürünleri olarak tavsiye ye ihtiyacım var🥰🐣
busra1997alpaslan2021 Hafissee ben bebeğime dalin almistim 2 tane o göz yakarmı uni aldim migrosta indirim var hatta 200ml 15 tl eşim kullqniyor onu ya çok güzel bende kullan dedim qhaahhahaah birtane daha aldim dun eşime bebekle yıkarım artk ikisini koca bebegim 😀😃 kararsız kaldım dalin ile uni
Hafissee busra1997alpaslan2021 dalin de katkı. Maddesi var diyolar ama bilmiyorum uni baby kanıtlamış kendini bence uni baby al 😁
Fatosef Hav12316 migrosun minies şampuanıni almistim ama göz yaktığını duyup geri iade ettim. E bebeğin baby me şampuanıni aldim onu deneyeceğim inşallah.
Tuba0909 Baby me aldım kendi yüzümü yıkadım gözlerimi açıp açıp kapattım yakma olacak mı diye bence çok güzel bir ürün yakma yapmıyor daha kullanmak nasip olmadı doğduktan sonra inşallah kesin bir bilgi verebilirim
Hale007 Hav12316 canım suan kullanmıyorum ama arkadaslarım bebeklerine kullanıyorlar çok memnunlar baya araştırdım en iyiler arasında😊bende ondan aldım nasip ederse Allah kullanacağım ınsallah ☺️