hiaylin camellia Merhaba Ben aldim puset ve portbebe geliyor 2000 tl kanz Igo cok hafif ve kullanisli puseti ideal buyukluk te surusude kullanimida iyi tek Elle katlaniyor
SnglMom camellia D-GO Travel Sistem Bebek Arabası kanz link ekleyemedim e bebekten aldım dogumuma 2 ay var cok arastırdım ben ilk izlenim olarak gayet memnun kaldım siyah rengi şık ve çok güzel duruyor sürümü kolay evde deneyimlediğime göre 1.700 tl idi
camellia Uygun fiyata istediğim kumaşta renkte baby terra marka aldım kızlar teşekkürler tavsiyeler için 🥰
Aylinsemih nazlisamac35 tecrübe konuşuyor kesinlikle elinle elle dokun gözünle gör öyle al dün hepsiburada dan 4 baby cool travel bebek arabam geldi aras kargo ile ama oturma koltuğunun plastik yeri ortadan ikeye kırık cıktı ve her yeri plastikti çok adi idi şimdi iade edicez başka marka bakıcam yerinden alicam https://imgyukle.com/i/jESMxH
Aylinsemih nazlisamac35 katılıyorum şimdi iade edicez bakalım süreç nasil islicek sonra hemen gidip magaza mağaza gezip alicam ellicem ve kesinlikle heryeri demir olanı alicam