Mammyy Ne ara buraya geldik bilmiyorum zaman su gibi geçmiş. Minikler ne zaman gelecek bakalım 🤭 son zamanlar geçecek mi eksikler ne zaman tamamlanacak kafamda deli sorular 😅🐣🤰🏻
Seyda2425 Mammyy son 74 günümüz ne besigi var ortada ne arabasi alınacak elbette ama gec kaldık 😅 diger herseyi hazır.
KuzeyiinAnnesii Mammyy 22+5 im bende hemen 38 e falan geçmek istiyorum. Biran önce doğsun bebişim istiyorum. Sizinkide saglikla gelsin inşallah 🙏🙏
Mammyy Seyda2425 araba önemli değil çok beşik önemli ama evet 😅😅 bizde ilk ikisini aldık diğer minik şeyler tamamlanmıyor bi hep eksik hooop hadi bidaha sipariş 😂
idiloska Seyda2425 paniğe gerek yok, ben 1 ay kala aldım, cumartesi doğum beşiği daha yeni kurdum. Dolabını da 2 hafta önce yerleştirdim, 74 günde ooo neler olur merak etmeyin.
Serapem Mammyy son 10 günüm ikinci hamileligim o kadar hızlı geçti ki ama keşke açılmam sancim falan olsaydı yok tık yok🤭
Serapem Mammyy ya tabi kuzum.zor tık olmaması şimdi merdiven inip çıkacağım çok hareket et dedi doktor yürüyeceğim çömelip oturacağım legenin içinde oturcam sicak su da ay bilmiyorum ya🤣🤣
Diilruba Serapem Yaa evet doktorlardan ilginç öneriler geliyor🙈 Banada yerleri elinle sil ördek gibi yürü sabah öğle akşam yürü dedi ama bende hemoroit oldu bu son dönemde yürüdükçe canım yanıyor ne olacak bekleyip görcez çok bekletmeden gelirler inşallah 🤲