Symazturk Edaaltintass ilk gebelikte 17. Haftada içimde kelebek uçuyor gibi hissetmiştim hatta sizin gibi sırt üstü yatınca bebek mi kendi nefes alışverişim mi bu kıpırtı diye düşünmüştüm , bebeğinizi yavaş yavaş hissetmeye başlayabilirsiniz bu dönemde 🌸🐣
Babymoomy gozdekrks 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Arkadaşım geçen gün bende 14haftalık iken ultrason da eli havada el salladı hareket eder ama hissedilmez sen içinden el sakladığını hissedebilirmisin??
gozdekrks Babymoomy yazdığım şey 16. Haftadan sonra hissedilir. Yoksa 2 aylık bebeğin hareketini hissedemezsin. Ama hareket eder içeride.
Babymoomy Aysegul354 anlıyorum sizi ben anlatamadım heralde bebek hareket eder bizimkide eli havada el salladı ama bunu sen hissedemezsin diyorum 🤦🏽♀️ Ama ultrasonda gözükür
Babymoomy gozdekrks evet bende başta öyle söyledim karında hareketi erken başlar ama dışardan elinle dokunup hissedilmesi 16,17hafta içimde olur
Tulaytemurxx Edaaltintass Degildir gazda olabilir ben cok bekleidm o gunelrde ama yok 20+4 olduk yeni yeni tıklıyor 🤭 genelde 20 assa hissetmessin diyolar
Edaaltintass Tulaytemurxx hayır ya asla gaz vs olduğunu düşünmüyorum yani hiç mi gaz sancısı çekmedik bu hiç yaşamadığım daha garip bi his 🥰