rmseren Ayağa kalkınca çok sancım oluyor,adet sancısının biraz daha fazlası gibi,bebek baskı yapıyor sanki. Ama oturunca hafifliyor ve hatta duruyor. Neden böyledir ki,doğum öncesi böyle mi oluyor? 39+2′yim
Babymoomy rmseren yalancı sancı canım senin tabir ettiğin bu sancıyı kaydet aklına doğumda daha kestin oluyor ve oturunca geçmiyor artıyor
baby_mama rmseren bende de aynı durum oldu, adet sancısı gibi sancılar vardı. Sonuç şu an 5 cm açıklıkla doğumu bekliyorum 😄
Milenka rmseren oturunc hafifleme ve durma oluyorsa yalancı sanci dediler. Böyle yukardan aşağıya vuruyormus bele doğru doğum sancısı Ebenin anlatmasına göre 🤔daha yaşamadık bakalım 😂😎
Zehra_123 Babymoomy peki uzaninca artan bel ağrısı doğum belirtisi oluyor mu. Çok keskin bı bel agrisi
Bahar27 rmseren evet evet hissetmiyorum sancıları diyorlar bi gittik hastaneye açılmamız varmış fln şok oluyorum duydum yani çevremden böyle
Rabismomm4 Bahar27 Evet bende öyle olmuştum küçük kızım da kontrole gittim haftaya kadar olmazsa suni sancı veririz dedi Dr 2 saat sonra ağrı geldi ıkınmayla birlikte ben yalancı sancı dedim ama bi gittik 8 santim açıklık hemen doğuma aldılar yarım saat daha gitmesem evde doğururmusum 😅 şimdi erken doğum riski var anlamam diye korkuyorum
Bahar27 rmseren o zaman erken git hastaneye evde çekiyim sancımı deme ne okur ne olmaz yinede Allah yardımcımız olsun
rmseren Bahar27 yarın sabah kontrolüm var,eğer gece daha da şiddetlenmezse beklicem,şiddetlenirse gitmeyi düşünüyorum dediğin gibi
rmseren Bahar27 baby_mama Rabismomm4 doğum yaptım bende kızlar,hastaneye gittiğim de 7cm açılmam vardı