Zehrabirsenuysal Kızlar bence çatlat olayına çok takılmayın. Ne kullanırsanız kullanın vücudunuz elverişliyse çatlıyorsunuz. İllaha çatlıcak diye bişey yok. Hamileyken çatlak belli olur kırmızı çizgiler oluşuyor damar gibi eğer bunlar varsa çatlamış demektir korkmayın. Benim 2.ci doğumum 15 gün sonra ilkinde çatlamadı Doğumdan sonra 36 kilo verdim. Maydanoz kürü yaptım. Hem vücüdumun şişliği indi hem yağdan kurtuldum. Karnım için mekik çektim sıkılaştı. Göğüsüm pörsümedi. İlk halim gibiydim. Şimdide sadece büyüyen bi göbek var. Kesinlikle kaşıntı olduğunda kaşımayın. O çatlak yapıyor hafif su sürün veya kolonya kaşıntı gitsin kaşırsanız çatlarsınız çevremdekilerden biliyorum. Herşeyi bi kenara bırakın mucize taşıyoruz içimizde bunu düşünün. 😊
EliffGrses Zehrabirsenuysal ilk defa duydum 😱 vallahi karnim öle bir kaşınıyorki acayip kaşıyorum kesinlikle kaşımam bunsaatten sonra çok saol🙋♀️🙁
znurstnKaraca isa25 karnınız şuan gerildiği için göremezsiniz ayna karşısına geçip karnınızı sıkın ozaman varsa görebilirsiniz ben öyle gördüm alt kasıklarımda olduğunu🤦🏻♀️