isa25 sorum tecrübeli annelere. 39. haftamdayım şimdilik karnımda gözle görülür hiç çatlak yok ama doğuran tanıdıklar doğumdan sonra karnım küçüldüğünde belireceğini söylüyolar. sizde oldumu? doğurana kadar hiç çatlağı olmayıp da doğurduktan sonra karşılaşan var mı?
eCeCik isa25 benim bi tanıdığım var doğum yaptoğımda hastanede karnımı tanıyamadım demişti. Moral bozmak istemiyorum tabi karnım o kadar büyümesi henüz 24. Haftadayım ben acaba karnınızın altını tam görebiliyor musunuz?
MasalAlparslanMom isa25 banada aynı şeyi söylüyolar. Acaba benmi göremiyorum diye emin olmak için bugün ağda yaptırdığım kıza da sordum . Yok kesinlikle diyo. İnşallah Doğumdan sonra belirecek diyenler yanılır 😬
znurstnKaraca isa25 karnınız şuan gerildiği için göremezsiniz ayna karşısına geçip karnınızı sıkın ozaman varsa görebilirsiniz ben öyle gördüm alt kasıklarımda olduğunu🤦🏻♀️
isa25 MasalAlparslanMom inşallah canım. yoksa çok kötü olurum 😞 kompleksli, kendine güvenmeyen bi yapım var zaten. bir de vücudum o hale gelirse toparlanamam😕
MasalAlparslanMom isa25 burda okuyunca aklıma geldi arkadaşıma sormak o da 5 gün önce Doğum yaptı çatlaksız bir ilerledik 1 hafta aramız zaten . Sordum Doğumdan sonra belirdimi çatlak falan diye. Gerçi o bembeyaz ben esmerim . Yok diyo çatlak falan 😇👼🏼
ZeykemKaya Kzılar bence şöyle dusunun bende 32 haftalıgım cok sukur hıc yok catlagım ama olmasa bıle dogumdan sonra karnımız dumduz kalıcak cocuk cıkıcak o gergınlık olmıcak halıyle derımız suncek yanı buruscak bende ıstemıyorjm :( vucudum ne guzeldı ya uff
ZeykemKaya isa25 aynen 44 kıloydum karnım mıdeme yapısıkdı ya valla bu halıme cok sasırıyorum esımde alısamadı daha dogurcam ya ınsallah eskı halıne donersın deyıo duruyo sınırımı bozuyo
isa25 ZeykemKaya benimki bişey demiyo şimdilik sağ olsun ama ne kadar sevse de erkek işte..... 😒 fazla söze ne hacet🤪
ZeykemKaya isa25 ya ben bıle sasırıyorum kı cocuk haklı 5 senedır benı 45 kıloda bıle gormedıgı ıcın🤣🤣🤣 suan 56 yım bana fazla gelıyo valla 😫😫😫😫 normal dogum yapıp eskı halıme donmek ıstıyorum
isa25 ZeykemKaya bir arkadaşım da aynı senin gibi 44-45 kiloydu hep. hamileyken ne kadar aldı bilmiyorum ama şu an kızı 1 yaşında ve o eskisinden bile daha zayıf ve güzel 😍 inşallah sende de öyle olur canım🌹
Nebiyeee ZeykemKaya ne güzel derdin var 56 kiloymuşsun😑 83 kilo oldum karnim catir catr catladi resmen gobegim sırtim harita gibi ellerim ayaklarım şiş gogsum lekelendi burnum bile buyudu halinize şükredin bence..
Heda Ne oncesi ne snrasi hicbisi olmadi. Bol su yuruyus ve banyonsnrasi zeytinyagladim. Birazda genetik annmde de hic yok.
isa25 Heda benim annem de 3 tane doğurdu ama hiç yok. genetik ola bilme ihtimalini ilk kez duyuyorum ve çok mutlu oldum şu an 😃 teşekkür ederim😘