Durunbigeldim SunaHnm11 13.cü haftada öğrendim. O haftalarda kilo almak bi yana kilo verdim bulantılardan dolayı. Kilo alımına 20.ci haftadan sonra başladım
SunaHnm11 Durunbigeldim yaaa çok şükür geçmiştir artık herhalde❤️ Sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah canm🥰🙏🏻
Edali87 SunaHnm11 amin insallah canim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalim insallah. Önümüzdeki ay randevu alın demisti ozamanda sanırım 20 21haftalik oluyor . Bende ztn 20 24hafta arası gibi biliyordum.
Nessliihhaann SunaHnm11 13 haftalığız🐣 1.5 kilo vermişim. Hiç kusma yaşamadım sadece koku hassasiyetinden akşamları yemek yiyemiyorum. Geçen hafta gittiğimde bir prenses geliyor gibi dedi😍🌸
SunaHnm11 Nessliihhaann yaaaa hadi hayırlısı olsun kuzum sağlıcakla kucağına al inşallah minnak prensesi🥰
Muciiizemm SunaHnm11 bnienimde ilk gebeliğim canm Amin inşallah hepimiz 🥰 yok tpk iyi değil kimseye takılma sen hatta arkadaşım 33 haftalık 5 kilo aldı sadece karnı var yani ve bebeği baya kilolu doktor diyet verdi mecbur
Ekose9 SunaHnm11 vallaha bende 11 haftalıkken öğrenmiştim şu an 24 haftalığım 6kilocuk aldım erkek olunca hemencecik gösteriveriyor bu doğruymuş onu anladım
Edaaltintass SunaHnm11 ilk 11.haftada tahminde bulundu doktor kesin olarak 13te öğrendim şuan 17+5 günlüğüz 1 kilo aldımm
Nesityyy SunaHnm11 Tabikide canım zaten benim için kilo önemli değil valla alsamda sonra veririm ☺️Bebeğim sağlıklı olsunda☺️❤️
Bihitta SunaHnm11 cinsiyeti 13cü haftada öğrendik, 38+2 haftalığım toplamda 10kg aldım sabit duruyor!😊