SunaHnm11 Goncaikra Aaa ne güzel maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰 doktor senin bebişin cinsiyetini söyledi mi
miniginannesi3 SunaHnm11 sagol canim benim Amin inşallah bende kullanıyorum 3. Kutuya başladım hatta biraz fazla benim pek kesmiyor ama insallah hepsini unutucaz
SunaHnm11 miniginannesi3 evet evet bunlar hepsi bebişlerimizden kalan küçük hatıralar olarak kalıcak aklımızda🥰 inşallah hayırlı evlatlar olurlar anneleri neler çekti anlarlar 😂 kuzu sen biraz fazla kullanmışsın ya ben 1 paket kullandım bitti artık almadım ara ara yine midem bulanıyor ama düzeldi biraz eskiye nazaran almak istemedim artık.
SunaHnm11 Mavi87 aminnn inşallah kuzu🥰 valla ben hiç birşeye dikkate etmiyorum ya 😏 ekmek çok tüketiyorum.
Mavi87 SunaHnm11 canın çekiyorsa kısıtlama canım. Sadece miktarı belki azaltabilirsin. Sayılı süreç zaten. Bu da geçecek inşallah
Edali87 SunaHnm11 16 haftada bize tam söylemedi bence bilio doktorum ama 20li haftalarda detaylida soylicekmis
SunaHnm11 Edali87 MaşaAllah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah❤️ Bu arada 20. Haftada mı detaylı ultrason oluyor bunu da merak ediyorum
Edali87 SunaHnm11 amin insallah canim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalim insallah. Önümüzdeki ay randevu alın demisti ozamanda sanırım 20 21haftalik oluyor . Bende ztn 20 24hafta arası gibi biliyordum.
Muciiizemm SunaHnm11 canım 19 haftalığım 1 kilo yeni aldım kilo almak iyi değil ki iyi beslenmen yeterli cinsiyet 16 haftamda öğrendim ben
SunaHnm11 Muciiizemm MaşaAllah Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım 🙏🏻 Evet iyi değil biliyorum canım ama ilk gebeliğim etrafımdakiler az gibi söylemlerde bulundular ama son haftalarda daha çok alınıyormuş aman sağlıklı olsunlarda hiç almayalım canım🥰
Muciiizemm SunaHnm11 bnienimde ilk gebeliğim canm Amin inşallah hepimiz 🥰 yok tpk iyi değil kimseye takılma sen hatta arkadaşım 33 haftalık 5 kilo aldı sadece karnı var yani ve bebeği baya kilolu doktor diyet verdi mecbur
edasahbazsahin Bebeğimin kız olduğunu 17. Haftada öğrendim ve 4.ayıma kadar hamile kaldığım kilonun altındaydım 4.aydan sonra almaya başladım şu an 5.ayımız bitti 3 kilo aldık😂🐣