SunaHnm11 Mavi87 MaşaAllah ne güzel az almışsın tabi öncelik bebeklerimizin sağlığı 🥰 sağlıkla kucağına al cnm 🙏🏻
SunaHnm11 irorkay Vallahi MaşaAllah böylesini hiç duymamıştım yani 16 haftaya kadar kilo almayanı😍 Sağlıcakla kucağına alırsın inşalllah kuzum🙏🏻
mcansu SunaHnm11 amin canım inşallah. 14ten sonra baya rahatladım ama ben inşallah sende toparlar rahatça geçirirsin kalan zamanı. 🙏🏻💕
Mavi87 SunaHnm11 canım aslında herşeyden yedim sadece ekmek yemiyorum. Birde geç vakitte yiyip içmiyorum. Hepsi bu. Dondurmamı tatlımı etimi sütümü çiğ kuruyemişlerimi falan yiyorum. Şükür bebeğimin kilosu olması gerektiği gibiymiş. Sağlıkla doğar inşallah hepimizin kuzucukları 🥰🙏🏻🌸
Hasel0503 Haftada ogrendim daha oncede ogrenebilirdim aslinda ayda bir kontrole gittigim icin 14. Haftaya denk geldi. 22+6 gunluguz oglumla 3 kilo aldim☺️😁
SunaHnm11 Hasel0503 MaşaAllah canım Sağlıcakla kucağına al hiç oğluşun Annesinin fiziğine zarar verdirmemiş 😂❤️
ogrencianne35 SunaHnm11 13 gün önce doğum yaptım ben 17 kilo aldım 😂 2 gün önce cesaret edip tartıldım 9 kilo gitmişti şükür 😂 12.haftada cinsiyet öğrendik 40.haftayı geçirdik doğum yaptım 😂😂😂
Hasel0503 SunaHnm11 fizigime zarar vermedi oglusum ama tartida görülmeyen ama vücudumda gorulen siskinlik ayri bi durum tabi göbeğim hafiften yeni yeni cikiyo aksamlari baya sisiyo😂😂bide bacaklarim tombiklesti. Ama tartida kilo yok.
SunaHnm11 gulstgl MaşaAllah çok iyi 🥰 Sağlıkla kucağına al kuzum seninde az kalmış benim daha başı zaman hiç geçmiyor sanki 😂
MomNalbant SunaHnm11 yurt dışındayım ben burda , 13+2 den itibaren öğrenebiliyoruz .. bebeğin pozisyonuna bağlı olarak 12. Haftada bile gözükebiliyor. Ama Türkiye de bazı doktorlar emin olmak için 16/20 haftayı bekliyor.. kız bebişim olacak :) ❤️
minikmucizelerimmm SunaHnm11 en garanti 16. hafta oluyor canım benimkinde 12 de görmemişti doktor insalla gösterir yavrucak🤗
SunaHnm11 minikmucizelerimmm ayyy amin inşallah canım ya çok merak ediyorum 🥰😘Sağlıkla büyüsün senin bebişte İnşallah 🥰