SunaHnm11 Merhaba güzel anne adayları 12+3′üm 1 Temmuz da kontrolüm var cinsiyet öğrenmek için erken mi? 1 kilo almışım sadece az mi normal mi sizce?
Dilosceylan SunaHnm11 canım merhaba ben de 11. Haftama girdim 1 kilo almışım çok fazla kusmam olmadığı için. Doktor bu dönemde 1-2 kiloya kadar normal dedi. Ben de 1 hafta sonra ikili tarama için gideceğim ama sanmıyorum cinsiyeti söyleyebileceklerini
mcansu SunaHnm11 16+0 da öğrendik cinsiyetini. Şu an 17+0ım yeni gün itibariyle. Başta 7 kilo verdim sonrasında ise şimdiye kadar 1 kilo aldım.
SunaHnm11 Kucukmucize MasaAllah canım Sağlıkla kucağına alırsın inşallah❤️ Yolun yarısından fazlasını devirmişsin 🥰
SunaHnm11 Eylulasknn MasaAllah Sağlıkla kucağına al canım🥰 Peki yanılma oldu mu cinsiyeti sonraki haftalarda
mcansu SunaHnm11 kusmam pek olmadı ama 1-1.5 ay boyunca inanılmaz bulantım vardı. Hiçbir şey yiyemedim birkaç bardak suyla çok günü bitirdiğimi bilirim o da zorla. Yataktan kalkamadım o dönem çok ağır geçti şükür şimdi topladım iştahım da açıldı eskiye göre. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
SunaHnm11 mcansu Benimde kusma pek yoktu ama aşırı mide bulantım vardı çok şükür ilaç kullandım bulantı için geçti🙏🏻 Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canm🥰🙏🏻
SunaHnm11 Neslihandvc MaşaAllah ne güzel pek almamışsınız 🥰 sağlıcakla kucağına alırsın inşallah cnm🙏🏻
cagla_011 SunaHnm11 19+4 üz şuan da ☺️ Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
mcansu SunaHnm11 amin canım inşallah. 14ten sonra baya rahatladım ama ben inşallah sende toparlar rahatça geçirirsin kalan zamanı. 🙏🏻💕
irorkay SunaHnm11 16 haftaya kadar hiç kilo almamıştım. Cinsiyeti 16+4 de öğrendim. Şu an 34 haftanın içindeyim +10 🙊🤣
SunaHnm11 irorkay Vallahi MaşaAllah böylesini hiç duymamıştım yani 16 haftaya kadar kilo almayanı😍 Sağlıcakla kucağına alırsın inşalllah kuzum🙏🏻