busra1485 Babymee sen yine iyisin doğumun Kasım mış şükret ben Mardin’de 40 derecedeyim ve şuan 34 haftaligim karın büyüdükçe sıcak daha zor geliyor zaten karnından yaramıyorsun bir de bu sıcak eklenince beterin beteri var bak şükret 😁
Minigimm0611 Nurssss bizde 35. Haftadayız günde kaç kere soğuk suyla duşa girdiğimi sayamıyorum vantilatör çalıştırıyorum yatarken de nasıl geçicek hiçbir fikrim yok 😔
Kdk Nurssss özellikle ayaklarım basıl yanıyor ateş atıyorum sanki 🥵 soğuk suyla yıkıyorum krem sürüyorum buz torbası tutuyorum neler neler yapıyorum🤦🏻♀️ Doğum da ağustos sonunda iki ay daha bu yanmalara sabretmek öyle zor geliyor ki🥲
angime Nurssss habire soğuk duş artık bu yaz başka çare yok. Koltuklara çarşaf sermek istiyorum resmen
Sedagmlksz Nurssss gerçekten çok zormuş Allah temmuz ağustos annelerine kolaylık versin ben 39 da. Ayılıp bayılıyorum sıcaktan🥴
GLshkrasln susam_18 isminiz nedir belkide eşimin akrabası cikacaksiniz 🙈 eşime söyledim adı ne dedi susam dedim bende 🙈😂😂
susam_18 GLshkrasln ahahaa ay rahatça yorum tek yer burası. 😅😅😅 ismim yok. Tarsusta akrabalarınız var mı?
Nur8690 Elif_Can_67 hayatımın en güzel 10 yılını geçirdim afyonda. Elimde olsa koşa koşa oraya gelirdim.havasini özledim. Üşümeyi bile 🙂
sevvalakkah Nurssss Bende izmirde yaşıyorum bugun hava 33 derece idi 🤦🏽♀️ yani şurda 4 haftam kaldı doğuma ama yastığım sırılsıklam uyanıyorum 😂 Birde bunun lohusalık dönemi var bacım asıl o zaman yandık biz