zeynonur19 Hatay iskenderun dan tepemde pervaneyle yaziyorum 😅😅23 haftalığız daha temmuz agustos var suyun icinde terliyorum ben Allah yardimcimiz olsun 🙏🏻
Hulyakizakli Nurssss 33 haftalığım yine yangınlar yine ben modundayım 🤦🏼♀️ Terlemenin ne demek olduğunu anladım bide evim aşırı sıcak oluyor duramıyorum evin içinde
Melih_funda Antalya da olan ben hala pike ile yatıyorum bazen gece uyanıp uzun bluz giyip tekrar uyuduğum bile oluyor 😀
Melih_funda Nurssss ahhah özür dilerim sesli güldüm 😂 valla Allah yardımcınız olsun umarım bende o sıcaklık raddesine gelmem hiç de sevmem sıcağı
aysenihat Nurssss aynı haftadayız bende aynı şekildeydim durduğum yerde terliyorum Allahtan akşamları evim serin oluyor akşamları rahatlıyorum bir yandan ağrılar bir yandan sıcaklanma Allah hepimize kolaylık versin
Hilalibrahimkartalms16 Nurssss aynı ben de öyleyim 36+1 dışarı yürüyüşe cikmadan önce yaptım dus 20 dk önce yine tekrar aldim sanki menopozum Allahtan son haftalardayim çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun🤲
Gulbeyazk Nurssss al benden de o kadar çarşafla yatıyorum uykuya dalınca beş dakka sonra ter içinde uyanıyorum sonra gelde uyu