Nur8690 Elif_Can_67 hayatımın en güzel 10 yılını geçirdim afyonda. Elimde olsa koşa koşa oraya gelirdim.havasini özledim. Üşümeyi bile 🙂
Susamtanem2 Nurssss sormayın tek sevincim şükür rahat geçiyor sıcak dışında bı de cok kg almıyorum ama yaz ödem yaparsa o zaman tam yandim
Elif_Can_67 Nurssss Burada dun evleri su basti canim yagmur yagiz duruyor kışlık kazanma duruyoruz evin icinde 😂
Mavi87 Nurssss Alev alev. Gece suyun içine batıp çıkmış gibi uyanıyorum sırılsıklam olıyorum hayret ya
Nurssss kucukadam benim evin bütün camları açık valla yinede yanıyo heryerm sanırım beni ates basıyo çok😅
angime Nurssss ay ben 24 haftalığım ve şu an bu durumdayım eşime soruyorum hava çok mu sıcak diye yoo normal diyo ki en ufak sıcaklık artışından nefret eden birisidir. Önümüzdeki haftalar için kendime ve benim gibi olanlar sabır diliyorum
angime Nurssss habire soğuk duş artık bu yaz başka çare yok. Koltuklara çarşaf sermek istiyorum resmen
zeynonur19 Hatay iskenderun dan tepemde pervaneyle yaziyorum 😅😅23 haftalığız daha temmuz agustos var suyun icinde terliyorum ben Allah yardimcimiz olsun 🙏🏻
Hulyakizakli Nurssss 33 haftalığım yine yangınlar yine ben modundayım 🤦🏼♀️ Terlemenin ne demek olduğunu anladım bide evim aşırı sıcak oluyor duramıyorum evin içinde