Arkadaslar bende 6.ayimdan itibaren sehir hastanesine gidiyorum. Oncesinde hayata gidiyirdum. Maddi olarak birakmak zorunda kaldim. Sehir hastanesinde randevular cok sıkıntili. Baslarda alarm kurup sistem acildgnda hemen aliyordum ama sonradan msj da gelmemeye basladi. Ayni doktora sira almak cok zor. Burdan okudugum kadariyla erkek doktorlarda randevu icin kagit kaseleyip.verenler varmis ozaman randevu sorunu yasamiyorlarmis. Ama ben kadinlarda bunu yapan doktor gormedim. Ben basak sakine ve elif hanima gittim. Sakine ve elif hanimdan memnun kaldim ama sakine sira olayina cok takiyor kesinlikle. Elif hanim bence guzel.ilgileniyor gecmis tahlillerine de bakiyor soru soruyor. Sen sorunca cvp veriyor. Denk geldikce ona almaya calistim ben. Simdi 40. Haftadayim. Bu ay nst ler icin hep elif hanima geldim. Nst olunca sira almadan direk gidebiliyorsun. Cumartesi gece de acile gittik bayram.haftasinda kontrol icin. Bi gece kontrole gelinmez falan dediler . Dedim esim bu saatte isten geliyo baska yapcak biseyim yoktu dedim. Ebe de doktor da guzelce bakti yinede terslemediler. Bence sans isi biraz. Bi kac kotu yorum.gordum ama.genelde iyi yorumlar var sehir hastanesiyle ilgili. Insallah iyi insanlara iyi anlarda denk geliriz hepimiz