AlyaEkmen_ geçen hafta rahatszlandım biraz eşim tutturdu özele götüreyim diye ama ben istemedim az çok bu haftalarda ne yapıldığını biliyorum normal muane nst falan şevkete gittik ama nasıl ağlıyorum kafamı o kadr doldurdular ki şevket böyle şevket şöyle insan kesiyolar biçiyolar ağlaya ağlaya içeri girdim yani senin anlayacağın ama ilk gebeliğim korktuğumu daha önce hiç muane olmadığımı olmak istemediğimi söyledim ebede doktorda bunu yapmak zorundayım uoksa sorumluluk üstüme kalıyor eğer muane olmak istemezsen imza atıp çıkabilirsin dediler ama korkulcak bişey yok merak etme falan bende dinledim onları gayetde güzel ilgilendiler kızmadılar hemşirelerde kızıp bapırmadı dediğim gibi samimiyet yok ama hakaret azar terslenmede çok hatta orda bana bebeğin karnı 2 hafta küçük gözüküyo dedi ama üstüne durmadı bende herhalde bi sıkıntı yok dedim şehir hastensinde özlem hanımda aynı şeyi dedi hemen detaylı ultrasyon istedi o gün içinde hemen çektiler Esra hanım gayet uyumlu merak etme bişey yok dedi özlem hanıma geri döndüm sonuçları göstermeye onların ultrasyon makinaları bizimkinden daha detaylı ölçüyor bi sıkıntı yok merak etme her hafta nstye gel dedi ilacın yoksa yazayım dedm böyle yani o kadar gözde büyütüpte çok kafa karışıklığına gerek yok bence sen sağlık sektöründesin bide onları yine en iyi anlıcak olan sensin eminim ☺️