CansuDemir Bir de o çizgi aslında bütün kadınlar da var.Sadece renk olarak beyaz gibi düşünün. Gebelikte bir kesimin cilt yapısından kaynaklı melanin oranı daha çok değişirse, çizginin de rengi ona oranla belirginleşiyor. Cinsiyetle filan alakası yok.
Sadoli Benim ilk bebeğim kizidi hemen çıktı ikincim de kız 5 ayligiz hala yok bence kanla felan alakalı bişey
szeynp Caglaunul tamamen genetik veya vücut yapısıyla ilgili bir durum kısmetse 3 haftam kaldı Doğuma çizgiye dair tek bişey yok. Ama etrafımda bir sürü çizgisi çıkan arkadaşım var
UurSevdaYlmaz Caglaunul benim cikti başlarda anlam veremedim anneme sordum doguma kadar ilerler o cizgi dedi gercektende oyle oluyo 35+6haftalik su anda baya ilerledi yukari dogru benim kizim olacak 💕😍🎀
Merrcimek Caglaunul Oğlum olacak canım 24+1 im ama çizgi filan çıkmadı sanırım ten rengiylede alakalı ben çok beyazım
Bulut2018 Evet ten rengi ile alakalı esmerlerde daha çabuk çıkar ve daha belirgin olur beyaz tenlilere çıkmaz veya turuncu inçe bir çizgi çıkar Ben beyaz tenliyim 32 haftalık hamileyim turuncu inçe bir çizgim var
Aysenurtsr Bulut2018 ben de beyaz tenliyim ama belirgin ve koyu cizgim. Bununlada alakasi yok sanirim
CansuDemir Hanımlar hem cilt doktorundan hem kadın doğumdan kesin bilgi tekrar söylüyorum, cilt yapınızdaki MELANİN seviyesiyle alakalı Beyaz siyah sarı veya kızıl tenli olmanın,yaşın,boyun, bebeğin cinsiyetinin bir alakası yok. Bebeğim erkekmiş,60 faktörlük ezine peynir beyaz tenli bir kadınım.2. Aydan itibaren kopkoyu kahverengi/siyah çizgi çıktı. Beyaz tenli olup hiç çıkmayan da var.Esmer olup bariz belli çıkan da var.Kişiye bağlı canlar 😊👌
Merrcimek CansuDemir Çok güzel anlatmışsın canım. Hep derler ya hamilelik kişiye göredir herkeste aynı seyretmez diye bu da öyle birşey demek ☺️
Nlyakts Caglaunul kiz bebise hamileyim 🤗gobek deligimin asagisinda cizgi var yukarida yok ama bu hafif kahverengi cizgi hep vardi hatta hamile kalmadan hamilelik belirtilerinde de yaziyordu nette hamile degilkende vardi bende o cizgi 😊
Betulhayat Hamile olduğumu öğrenmeden çıkmıştı bende regl günüm de 3 gün geçmişti henüz. Hamilelik belirtilerinde de çıkıyordu hatta hamile olduğumu testten önce önce o koyu çizgiden anlamıştım 🙈
Asli91 Caglaunul kızım olucak.Çizgim bu hafta çıktı 34.haftadayım.Sadece göbeğimin alt tarafında çizgi var üstünde bişey yok 😁