Smsahan [silindi] Çok şükür bulantıları az yaşıyorum. Sabah uyandığımda oluyor hemen kahvaltımı yapınca sonlanıyor. Gün içinde de acıktığım an başlıyor yedikten sonra kurtuluyorum. Sizde durumlar nasıl? (Salı günü cinsiyet öğrenicez Allah nasip ederse )
Ebrar3435 Kardelen47 benimde ilk bebeğim ama işte gelmiyor nazlı cikti ya az kaldı yarın gelmesi lazım ama gelesi yok yerini sevdi sanırım 🤣🤣🙏
Ebrar3435 Busetekin3347 uygulamaya göre yarın gelmesi lazım bebisimin ama gelesi yok sanırım hiç bir belirti yok🤣🙏
Busrakrkya melegim1721 hayır en sonra 2 hafta önce gitmiştim kontrol için daha gitmedim 😌 2 hafta sonra gidceem o zman kesin öğrenirim diye düşünüyorum çünkü tahmin olsun istemiyorum balon patlatacz çünkü 😌 senin belli mi
melegim1721 Busrakrkya hayır bende 1 hafta sonra gidicem kesinleşsin dıye bekliyorum gidip öğrenmeden dönmemek için😊
Busrakrkya melegim1721 14. Haftada tam belli olur mu ? Olacaksa bende gidiyim çünkü artık sabredemiyorum sanki kontrolün üstünden aylar geçmiş gibi hissediyorum 😂
melegim1721 Busrakrkya ilk gebeliğimde 13. Haftada belli olmuştu oğlum . Bunda da olur tahmınımce gösterirse tabi😊 eğer göstermezse de zaten 10 gün kontrol süresi var ozaman gideriz 🥰
Mayacm Cglolmz canım selam bısey sorcam bu hesaplamayı tam anlamadıgım ıcın aon adet tarıhın ne ? Benım 19 mayıs uygulamada 5 haftalık gozukuyo ama doktora daha gıtmedım cumartesı gıdıcem kese gozukurmu acaba 🥰 bıde karnından mı baktı keseye