Zehra_123 Halenurt benimde aynı. Bugün doktora gittim. Normal dedi. Bana söylediği kan gelmesi, suyun gelmesi, bebeğin hareketini hissetmemek yada dayanamayacak ağrın olmadıkça hastaneye gelmene gerek yok dedi 😅
Halenurt Zehra_123 bende yarın gidicem bakalım ne dicek bebek biraz iri biraz daha buyuduyse sezeryan olma ihtimali de var bakalim dua edin 🥰
Ebrar3435 Busetekin3347 uygulamaya göre yarın gelmesi lazım bebisimin ama gelesi yok sanırım hiç bir belirti yok🤣🙏
Gulsy Kizlar selam. 9 haftalik hamileyim. En son 6 haftalikken gitmiştim doktora kalp atışını duyduk . Sonra daha hiç gitmedim 12.haftada gel dedi doktor. Sizce 12 hafta geç mi olur ? Sizler kaçıncı haftalarda doktora gittiniz?
Metekol01 Gulsy kontrol süresi ayda bir normaldir zaten doktorunun dediği tarihte git allah hayırlısıyla kucağına aşmayı nasip etsin inşallah 🙏
Avgulsah59 Kardelen47 Normalden korkuyorum bende o yüzden sezaryen tercih ediyorum ☺️ İnş herkesin dediği gibi tek nefeste kucağına almak nasip olur 😍
nur_bekir Kardelen47 ilk gebeligime çok benzetim seni bende oğlumu 48 de kaldım ama 72 ile digurdum 6 aylık doğdu ama 2900 kilo ile doğdu 🙈🙈🙈