ElifBzkrt Yakın zamanda özel hastanede kürtaj olan var mı acaba fiyat konusunda hiç bi bilgim yok olanlar bilgi verebilir mi
minikkkkkk ElifBzkrt Aralık ta 1500 verdim canim bnmki kürtaj olmadi kendim ilacla dgum yapar gbi dusurdum ama kurtaj parası aldilar bigece kldim icin
ElifBzkrt minikkkkkk ne saçma bi gece kaldın diye o kadar para alınır mı kürtaj da yapmamışlar kendin ilaçla düşürmüşsün😢
ElifBzkrt Bebebebe devlet hastanesine güvenemiyorum ilk kez kürtaj olucam zaten iyi ilgilensin istiyorum
Bebebebe ElifBzkrt doğru söylüyosun ama ben şanslıydım heralde hiç bi problem yaşamadım şimdi tekrar hamileyim 25 haftalık 🙏🏼
nurpella ElifBzkrt evet 31 aralık da oldum bağıra bağıra psikolojik olarak canlı yaşadığın için çok kötü oldum bitişinde de acıdan bayılmışım
Selen37 ElifBzkrt 500 TL ye oldum ama düşük yapıyorken gitmiştim hastaneye. Kanamam falan vardı içim temizlendi sadece galiba
Yamacin-Annesi ElifBzkrt ocak ayinda 1750 tl verdim özele istambul anadalu yakası ve çok memnun kaldım gerçekten işinin hakkını veriyorlar çok güzel ilgilenmişerlerdi
ElifBzkrt Yamacin-Annesi avrupa yakasındayım ben uzak kalıyor😕 sonrasında adetleriniz düzensizleşti mi hemen oldunuz mu
GamzeBaz ElifBzkrt ben mart ayında anestezili 1500 TL oldum iyi ki anestezi ile olmuşum çok kısa sürede oldu btti 16 45de grdm 17.00 da cıktım alışverişe gttım. Kayseri de oldm Özel Tekden de