Mutluolmaliyim Nejlavrl yaa bunu bilmiyordum canım sonradan lekelenme olunca araştırdım öyleymiş gerçekten
Mutluolmaliyim Semanurozgan ya inanmıyorum bende hiç bilmiyordum leke şeklinde geldi inşallah bişey olmaz
Semanurozgan Mutluolmaliyim siz yinede doktora gidin ihmale gelmiyor gerçekten ama şu an progestan kullanıyorsanız geçer jnsallah tez vakitte
susam_18 Mutluolmaliyim daha bugün bir postta yazmıştım kirazın fazlası zararlı malesef. Ananasta aynı şekilde düşük yaptırır. Son ayda doğumu kolaylaştırır.
susam_18 Mutluolmaliyim herkeste aynı etki olmayabilir. Siz dikkat edin yinede. Bir acile gidin yarını beklemeyin bence.
Mutluolmaliyim Dilekcnkn ne güzel işte canım afiyet olsun benimde leke şeklinde geldi ama korktum ondanmi diye ama olabiliyormuş canm
Mutluolmaliyim susam_18tekrar gelirse gideceğim canım acile geçen gittim sancin olursa sıkıntı diyorlar hiç iyi ilgilenmiyorlar yarın doktoruma gideceğim
Ayse32 Nejlavrl aynen bende o yüzden çok az yemeye çalışıyorum Allah korusun leke kan gördük mü aklımız gidiyor zaten 😊
susam_18 Mutluolmaliyim ya öyle mi😔 ben küçük bi leke gördüğüm gibi gidiyordum en azından bi kalp atışını dinlesenizde yeterdi.
mlkkk Mutluolmaliyim bugün kontrolümde doktorum bana bu hafta ye bi daha yeme dedi sevmediğimi söylediğimde çok sevindi çünkü kiraz yiyen hastalarında kanama olduğunu söyledi
Mutluolmaliyim mlkkk kaç haftaliksin canım bana doktorum hiç söylememişti bu akşam aradım kiraz yapmış olabilir dedi