Deniz59 F123_ varya senin yerinde olcam ah ağlamam ağlatırım hepsini ama kimsede suç değil eşlerde suç ya ben anlamıyorum bı kocaları niye böyle bişey yapıyorlar allahtan öyle huylu bi kocam ypk Allah sana sabırlar versin
Bahar27 Deniz59 söylese muhtemelen tartışma çıkıcak oda habersiz yapmış keşke beraber gitseydiniz nüfusa orda cesaret edemezdi belki
Didem_678 F123_ Ben çıkarttırıcam kimligini ama Eşim n karar vermişsek odur üzmez beni ya böyle birsey kötü olmuş yani ,artık mahkeme kararı lazım😙sizin için düşüncesizlik yapmış
Kksll F123_ kulağına ezan okunurken senin istedigin ismi okuttur canım kimliğinde kaynana filan gösterme kimseye sen kendi koydugun isimle hitap et ayaklaninca da aç davanı değiştir ismi
BlueButterfly F123_ isim konusunda bizde çok giriyoruz birbirimize ne yapsan hakkin valla kimin gazına geldi ya bacisinin ismini koymak nedir git değiştir kız ismini bende yanında abim gitsin iyisimi guvenemiyorum
LawyerEce F123_ Kimlik elinize ulaştıktan sonra Asliye Hukuk Mahkemesinde dava açabilirsiniz. İster Derya isminin yanına ikinci isim ekletebilirsin, ister Derya ismini kaldırıp başka bir isim koyabilirsiniz.
F123_ Burcuseyy cnm ablasi bıle degıl en küçük kardeşi Almanya’ya gelın oldu o yüzden hasret ilk cekıyorlarmıs
surelitta52 F123_ Kusura bakma ama o kocanı al koy kapıya bu işi halletmeden dönme de. Ayy nasıl sinir oldum sanki kendi başıma gelmiş gibi. Sakın kabul etme burnundan getir. Kaynananla da konuşma sana saygısı olsa böyle bir şey yaptırmazdı eşine.
Ruken2434 F123_ tam bir odun imiş eşiniz kesinlikle ailesine de kendisine de tepkinizi net ve açık koyun ama kendinizi çok sitrese sokmayın sütünüzü etkilemesin