Sema-2021 Bursa’da yaşayan hamile anne adayları Bursa şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum 🤔 ücretlimi bir bilginiz var mı
GamzeBaz Sema-2021 kaç haftalıksınız belli bir hftadan sonra kimse riske atmamak için doğumu kabul etmiyor
Mom54755 Sema-2021 devlet hastanesi ücretsiz cnm 10 gün önce arkadaşım doğum yaptı hiç bir ücret almadılar
Tulaytemurxx Sema-2021 ücretsiz orasi devlet hastanesi ki surekli oraya gitmiyosaniz dogum yaptirmazlar saniyorum gecen biri geldi hic bi doktor bakmadi bu zamana kadar kime geliyosan ona git dedi
GamzeBaz Sema-2021 çok gec kalmışsınız sankı isterseniz bir deneyin şansınızı bu zamana kadar gittiğiniz yeri beğenmednz mi ben iki hastaneyede gdıorum Bi şehir hastanesi bide özel hastane zamanı gelınce karar verıcem bklm doğumu nerede yapacağıma
Eylemmm1655 GamzeBaz benim de bi tanıdığım doğum yaptı bebgi 42 haftalik olduğu için kakasını yemiş bi hafta kaldı çıktı iyi simdi sadece çok dikisi olmuş oda bebegi iri bebek olduğu için ve haftasını geçtiği için galiba bende kararsızım şehir hastanesi ne 5 aylıkken gittim doktorun tepkisi davranışını hic beğenmedim
Sema-2021 GamzeBaz karacabeyde oturuyorum ama burda doğuma giren doktor yok git başka hastaneye dedi o yüzden
GamzeBaz mrveknblt merhaba canım ☺️ Şehir hastanesi Doktor Yaşar Can Tüze Plaza Embiye Hanım (hayat hastanesi - doruk hastanesi yaptırıyor doğumu)
mrveknblt GamzeBaz ben Esentepe Hastanesi - Neşe Kaplan Karakaş a gidiyorum doktorumdan memnunum ama acaba bir doktora daha gitsem mi diye düşünmüştüm. Iki doktorun dedikleri de tutarlı mı ? Nasıl gidiyor? Ben kafam karışır diye gitmekten vazgeçmiştim 😅
GamzeBaz Eylemmm1655 öncelıkle hayırla kuzunu Kucağına al inşallah ☺️ben normal doğum olursa özelde istiyorum sırf epidural için ☺️sezeryan iki hastanede de aynı olucak temennim normal doğum inşallah ☺️🤲
Sysesra Şehir Hastanesi’ne sürekli aynı doktora giden varmı? Bende orada doğum yapmayı düşünüyordum randevu bulamadim sonra bulunduğum ilçe devlet Hastanesi’nde muayene oldum surekli
GamzeBaz Sysesra ben canım sürekli doktor yaşar beye gidiyorum Bi kere randevu aldım daha almadım elime imzalı kaşeli kağıt veriyor şu tarıhte gel diyor gdiorum ☺️
Eylemmm1655 GamzeBaz Ay inşallah cnm bebeklerimizi sağlıkla alırız.kucaklarimiza da benim de daha belli değil doğum şeklim suan 37 haftalik oldum perşembe kontrolüm var inşallah norml olur ya ben kimseye muhtaç kalmak istemiyorum kendi işimi kendim yapmak istiyorum ilk hamilelik birde tecrübem de yok Allah yardım eder inşallah bebeklerimiz kolik olmaz da uykucu olur inşallah
Sysesra GamzeBaz aaa süpermiş bilseydim.bu sistem olduğunu bende oraya giderdim gerçi bayagida uzak ama nasip değil diyelim
GamzeBaz Sema-2021 siz Bi randevu alıp gidin bakalım inşallah kabul ederler Hakkınzda hayırlısı olsun ❤️🧿
Sysesra Sema-2021 aa yakınmışız aslında, bende Mustafakemalpaşa’daym tugberk güçlü ye gidiyorum.gayet memnunum
GamzeBaz Eylemmm1655 inşallah canım benim de 9 hftalık olduk bugun doğana kadar kımse bılmeyecek doğurunca ögrenecekler ☺️