shydoll allah yardımcın olsun hiç sancım hissetmeden mi 5 cm olmuş? İlk doğum mu?

Kaç haftalık ilk doğum mu sağlıkla kulağınıza alırsınız inşallah

okudum rabbim hayırlı doğumlar nasip eylesin 💐

@shydoll Allah yardımcın olsun canım bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

• [silindi]

shydoll okudum rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin 🤲🏻🌸

shydoll okudum, Allahım kolaylık versin sağlıcakla kucağına al inşallah 🥰

Dilekcnkn

Seyda1990

Hayalleredogru

serii1310

Eylul-bebek

Sumyyeeetrmnoglu

Bett_blog

Ladybird25

Tugbadeniz1

Diilruba

Neseli5

Gulnurr

Ayseucn

canan1996

Bedistelek

Mirac41

mavi_kus

Tgconr

Gokalptugcee

[silindi]

emelsena

Allah hepinizden razı olsun kızlar 20:09 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür 🙏🏻 Güzel bir doğum oldu 5 cm olana kadar hiç sancı hissetmedim suni sancıyla destekledik elbette zorlukları var ama Allah yardım ediyor insanların ettiği duaları o an doğumhane de hissedebiliyorsunuz. Yarın sabah inşallah doğum hikayemi de sizlerle paylaşacağım, hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim. 🙏🏻🥰

shydoll darısı bize inşaallah sağlıkla kucağına alırsın🙏🏻

Okudum canım darısı bana inşallah

shydoll yeni gördüm okudun canım, belki doğum yapmışsındır ama Rabbim kolaylaştırsın her konuda da 😊

shydoll aa mesajınızı şimdi okudum, hayırla kavuşmuşsunuz ya önemli olan o 😊 Hadi bismillah anneliğe 😌

shydoll postu yeni gördüm belki de doğurdunuz bile okudum , tez zamanda sağ Salim insallah 🥰

shydoll 😊Allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin çok sevindim darısı başımıza🙈🥰